Ηλεία: Μέσα στο μπουρίνι «ξήλωσαν» ολόκληρο... ελαιώνα

Ηλεία: Μέσα στο μπουρίνι «ξήλωσαν» ολόκληρο... ελαιώνα

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αγρότης έπεφτε θύμα ανάλογης κλοπής καθώς και πέρυσι τέτοια εποχή, αλλά και κάθε χρόνο, τα δέντρα που φυτεύει κάνουν... φτερά

Ηλεία: Μέσα στο μπουρίνι «ξήλωσαν» ολόκληρο... ελαιώνα
Δικό τους ελαιώνα φαίνεται πως σκέφτονται να δημιουργήσουν οι άγνωστοι δράστες που εισέβαλαν εν μέσω... νεροποντής στο κτήμα ενός αγρότη στο Κάστρο Ηλείας και άρπαξαν όλα τα νεαρά ελαιόδεντρα που είχε φυτέψει. Και δεν ήταν ένα ή δυο, αλλά ένα ολόκληρο... λιοστάσι από 250 δεντράκια.

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αγρότης έπεφτε θύμα ανάλογης κλοπής καθώς και πέρυσι τέτοια εποχή, αλλά και κάθε χρόνο, τα δέντρα που φυτεύει κάνουν... φτερά. Η φετινή ζημιά φτάνει τα 1.000 ευρώ, καθώς ο άτυχος ιδιοκτήτης δεν θα βγάλει κέρδος. Ο ίδιος κατήγγειλε στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι οι κάτοικοι του χωριού συνδέουν τις αλλεπάλληλες κλοπές με λεία ελαιόλαδο και αγροτικά μηχανήματα με κάποια αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες που κινούνται ύποπτα μέσα στη νύχτα.

Κλείσιμο
Σε ένα χώρο φύλαξης του Δήμου Ιεράπετρας στο Καβούσι Λασιθίου
, όπου έβοσκε ένα κοπάδι το οποίο είχε κατασχεθεί από τον ιδιοκτήτη του, τρύπωσαν άγνωστοι ζωοκλέφτες και άρπαξαν όλα τα πρόβατα! Ο Δήμος κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών και του κοπαδιού.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης