«Άνοιγαν» καταστήματα και αυτοκίνητα στην Αργολίδα

«Άνοιγαν» καταστήματα και αυτοκίνητα στην Αργολίδα

Πρόκειται για επτά τσιγγάνους ηλικίας από 16 ως 23 χρόνων, ενώ ένας ακόμη 18χρονος κατηγορείται για απλή συνέργεια σε απόπειρα διακεκριμένων κλοπών

«Άνοιγαν» καταστήματα και αυτοκίνητα στην Αργολίδα
Επτά διαρρήξεις σε καταστήματα είχε διαπράξει από τον περασμένο Απρίλιο ως το Σεπτέμβριο μια σπείρα νεαρών κακοποιών, που κατηγορούνται ακόμη για τέσσερις απόπειρες διάρρηξης και για κλοπές πέντε οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Τα κλεμμένα αυτοκίνητα, που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, «πρόδωσαν» τα μέλη της συμμορίας καθώς πάνω τους βρέθηκαν τα ίχνη τους και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου τους ταυτοποίησαν έναν- έναν! Πρόκειται για επτά τσιγγάνους ηλικίας από 16 ως 23 χρόνων, ενώ ένας ακόμη 18χρονος κατηγορείται για απλή συνέργεια σε απόπειρα διακεκριμένων κλοπών. 

Κλείσιμο
Η δράση της συμμορίας ερευνάται ακόμη, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι τα μέλη της έχουν εμπλακεί και σε άλλες περιπτώσεις. Οι κατηγορίες που περιλαμβάνει η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές είναι σε βαθμό κακουργήματος, αλλά οι κατηγορούμενοι έμειναν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης