Σπουδαστής διακινούσε ναρκωτικά στο Μεσολόγγι

Σπουδαστής διακινούσε ναρκωτικά στο Μεσολόγγι

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Σπουδαστής διακινούσε ναρκωτικά στο Μεσολόγγι
Έλειπε από το σπίτι του στο Ευπάλιο Δωρίδας ένας σπουδαστής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου που είχαν πληροφορίες ότι διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Τον βρήκαν, όμως, λίγο αργότερα στο Μεσολόγγι και του πέρασαν χειροπέδες.

Νωρίτερα, στην κατοικία του 22χρονου σπουδαστή είχαν βρεθεί δυο συσκευασίες με συνολικά 215 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας μύλος, ένας τρίφτης, ένας ναργιλές καθώς και 190 σακουλάκια στα οποία θα συσκεύαζε τα ναρκωτικά. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Αρκετά μεγάλη ποσότητα ηρωίνης είχε στην κατοχή του ένας νεαρός τσιγγάνος που συνελήφθη στην κοινότητα Μερόπη της Μεσσηνίας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Στο σπίτι του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με συνολικά 88,4 γραμμάρια ηρωίνης, 11 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, μια ψηφιακή ζυγαριά, ένας σουγιάς, 140 ευρώ και ένα κινητό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης