«Ακόμη περιμένουμε δικαίωση», λέει ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα

«Ακόμη περιμένουμε δικαίωση», λέει ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα

Δραματικές ώρες για την οικογένεια του ηθοποιού - «Δε μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν οι δικοί του άνθρωποι ότι ο Τόμας δε ζει πια», λέει ο κ. Πρωτόπαπας

«Ακόμη περιμένουμε δικαίωση», λέει ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα
Έχουν περάσει 18 μήνες από την τραγική εκείνη ημέρα που ένα τροχαίο δυστύχημα στην Αττική Οδό θα έκοβε το νήμα της ζωής του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα.

Ο Τόμας τραυματίζεται σοβαρά όταν πέφτει πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα. Είναι πρωί Κυριακής και εκείνος έχει σταματήσει με το  smart αυτοκίνητό του στη δεξιά λωρίδα δηλαδή στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Κλείσιμο


Μία τυπική Κυριακή με εκείνον να κατευθύνεται σε ένα τηλεοπτικό γύρισμα, συγκεκριμένα στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής μαγειρικής Dr Cook η οποία και αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες. Εκείνος θα νοσηλευόταν για περίπου έξι εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο. Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ. Μηνύματα συμπαράστασης για εκείνον και την οικογένειά του κατακλύζουν τον τοίχο του στο facebook.



Είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πλάσμα, ένας νεαρός ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται στο αποκορύφωμά του μετά από την επιτυχία που έχει σημειώσει με τη συμμετοχή του στους τηλεοπτικούς «Βασιλιάδες», στο Μega. Ο χρόνος για τον Τόμας σταματά εκεί. Στο θάλαμο της εντατικής. Όλοι προσεύχονται για εκείνον, να έχει τη δύναμη να τα καταφέρει.



Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα, το οποίο δυστυχώς δε θα συμβεί ποτέ. Είναι εκεί η οικογένειά του, η σύντροφός του και βέβαια ο θείος του Γιώργος Πρωτόπαπας που αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο να στηρίζει την οικογένεια και να απαντά στους δημοσιογράφους που τον κατακλύζουν με ερωτήσεις για την πορεία της υγείας του Τόμας.

Ο κ. Πρωτόπαπας συγκινημένος θυμάται όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που ακολούθησαν μετά το τραγικό τέλος του ανιψιού του. «Η οικογένεια του είναι σε τραγική κατάσταση, δεν έχουν ακόμη δεχτεί, δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει την απώλειά του. Άλλαξε η ζωή τους, άλλαξε η ζωή μας», θα πει μιλώντας στην κάμερα του protothema.gr.

 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης