Τα πρόβατα φύλαγαν τα... κλοπιμαία

Τα πρόβατα φύλαγαν τα... κλοπιμαία

Οι δράστες έκρυβαν πλήθος κλεμμένων μηχανημάτων και εργαλείων 

Τα πρόβατα φύλαγαν τα... κλοπιμαία
Μέσα στα ποιμνιοστάσιά τους στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης και δίπλα στα ζώα των κοπαδιών τους, έκρυβαν πλήθος κλεμμένων μηχανημάτων και εργαλείων ένας 34χρονος και μια 40χρονη που εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Ασφαλείας. Τα περισσότερα από τα κλοπιμαία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη από πού προέρχονται.

Μόνο ένα μικρό μέρος των κλεμμένων αντικειμένων έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Η 40χρονη και ο 34χρονος, που τα αγόραζαν από τους δράστες των κλοπών και τα μεταπωλούσαν, δεν συνελήφθησαν μια και είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δύο αυτοτελείς δικογραφίες για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, οι οποίες υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. 

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί μετέφεραν στα γραφεία της Ασφαλείας Τρίπολης δεκάδες αλυσοπρίονα, ηλεκτρικούς τροχούς, ηλεκτρονικές συσκευές και μεταλλικά οικοδομικά υλικά και καλούν τους πολίτες που έχουν πέσει θύματα κλοπής να τα αναγνωρίσουν ή, αν θέλουν να καταγγείλουν περιστατικά κλοπών ή να δώσουν πληροφορίες, να επικοινωνήσουν μαζί τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης