Γυναίκα μετέφερε λαθραίο καπνό και χασίς στη Λέσβο

Γυναίκα μετέφερε λαθραίο καπνό και χασίς στη Λέσβο

Η δράστιδα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και κατοχή ναρκωτικών

Γυναίκα μετέφερε λαθραίο καπνό και χασίς στη Λέσβο
Στα… ρουθούνια του εκπαιδευμένου σκύλου ανιχνευτή βρέθηκε, μόλις κατέβηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Μυτιλήνης, μια επιβάτιδα, που έφτασε στο νησί «φορτωμένη» με λαθραίο καπνό και ποσότητα ναρκωτικών.

Οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού που την υπέβαλαν σε έλεγχο, βρήκαν στις αποσκευές της 45χρονης γυναίκας δύο συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό βάρους ενός κιλού και 150 γραμμαρίων, ενώ και στις τσέπες της είχε μια ακόμη με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 12,72 γραμμαρίων. Η δράστιδα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
***Με 129 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι του σε χωριό του Κιλκίς ένας 46χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Γουμένισσας όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και από εκεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων εστάλησαν στο Τελωνείο Κιλκίς για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.

***Μια συσκευασία με κατεργασμένο καπνό βάρους 545 γραμμαρίων η οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ασφαλείας είχε μαζί του ένας 22χρονος Αλβανός που συνελήφθη στο Δρυόβουνο Κοζάνης από αστυνομικούς του τμήματος Σιάτιστας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης