Κως: Έκλεψαν πανάκριβα γουναρικά από κατάστημα

Κως: Έκλεψαν πανάκριβα γουναρικά από κατάστημα

Ο ιδιοκτήτης υπολόγισε πως τουλάχιστον 80 κομμάτια είχαν κάνει φτερά

Κως: Έκλεψαν πανάκριβα γουναρικά από κατάστημα
Η «μαφία της γούνας» χτύπησε και στην Κω! Στόχος αγνώστων κακοποιών έγινε ένα κατάστημα γουναρικών στην πόλη και οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν ανενόχλητοι, παίρνοντας μαζί τους δεκάδες σακάκια και παλτό πολύ μεγάλης αξίας! Ο 48χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος υπέστη σοκ όταν πήγε να ανοίξει το μαγαζί και διαπίστωσε πως τον είχαν... προλάβει άλλοι!

Από την καταμέτρηση που έκανε, συμπέρανε ότι είχαν κάνει «φτερά» τουλάχιστον 80 κομμάτια από γούνες διαφόρων ειδών. Αμέσως ενημέρωσε την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών με συνεχείς ελέγχους σε οχήματα, κυρίως αυτά που φτάνουν στο λιμάνι για να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής. 

*** Δύο νεαροί που κινούνται με μοτοποδήλατο αναζητούνται από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Ρόδου ως ύποπτοι για δυο διαρρήξεις σπιτιών με πλούσια λεία στην περιοχή της Κρεμαστής. Τα σπίτια που έγιναν στόχος των άγνωστων δραστών βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο και την ώρα που έγιναν οι διαρρήξεις οι ένοικοι απουσίαζαν. Από το ένα οι κακοποιοί άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και από το άλλο χρυσαφικά αξίας 7.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης