Ρυμουλκό ασφάλισε το Canadair για να μην παρασυρθεί μέσα στη νύχτα

Ρυμουλκό ασφάλισε το Canadair για να μην παρασυρθεί μέσα στη νύχτα

Πρόκειται για το πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-415 της Πολεμικής Αεροπορίας που ανετράπη τη Δευτέρα στη διαδικασία προσθαλάσσωσης

Ρυμουλκό ασφάλισε το Canadair για να μην παρασυρθεί μέσα στη νύχτα
Ρυμουλκό ασφάλισε στη θαλάσσια περιοχή Αγγελοχωρίου, Νέας Μηχανιώνας το πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-415 της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να μην παρασυρθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Με το πρώτο φως της Τρίτης θα ολοκληρωθεί η επιχείρηση ρυμούλκησης του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-415 της Πολεμικής Αεροπορίας που ανετράπη, το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή Αγγελοχωρίου της Νέας Μηχανιώνας, την ώρα που βρισκόταν στη διαδικασία προσθαλάσσωσης για υδροληψία, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, το αεροπλάνο σταθεροποίησαν δύτες, δέθηκε σε ρυμουλκό σκάφος για να μην παρασυρθεί και αύριο θα οδηγηθεί σε ασφαλές αγκυροβόλιο. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν αλλά και τα θαλάσσια ρεύματα που υπήρχαν στην περιοχή δυσκόλεψαν την επιχείρηση. Όπως έγινε γνωστό από το Λιμεναρχείο δεν υπήρξε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης