Του έσπασε το κεφάλι με πέτρα και του έβαλε φωτιά στο σπίτι!
O δράστης πήγε στο σπίτι του 66χρονου και αφού διαπληκτίστηκαν, ο 39χρονος άρπαξε μία πέτρα και τραυμάτισε στο κεφάλι και τα χέρια τον ιδιοκτήτη
Όλα έγιναν αργά χθες το βράδυ με πρωταγωνιστή έναν 39χρονο και θύμα έναν 66χρονο γείτονά του. Οι προσωπικές τους διαφορές ήταν γνωστές στη γειτονιά, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα συνέβαιναν τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πήγε στο σπίτι του 66χρονου και αφού διαπληκτίστηκαν, ο 39χρονος άρπαξε μία πέτρα και τραυμάτισε στο κεφάλι και τα χέρια τον ιδιοκτήτη. Όταν ο τελευταίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα, ο 39χρονος προχώρησε και έβαλε φωτιά στα έπιπλα του σπιτιού.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.