«Φρένο» στη μεταφορά 265 κιλών χασίς από την Αλβανία

«Φρένο» στη μεταφορά 265 κιλών χασίς από την Αλβανία

Σε φορτηγό διαπιστώθηκε διπλός πάτος μέσα στον οποίο κρύβονταν 249 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 264 κιλών και 612 γραμμαρίων!

«Φρένο» στη μεταφορά 265 κιλών χασίς από την Αλβανία
Διαστάσεις καταιγίδας έχουν πάρει οι απόπειρες εισαγωγής ναρκωτικών από την Αλβανία τις τελευταίες ημέρες, που όμως «σκοντάφτουν» στην ετοιμότητα των ελληνικών αστυνομικών υπηρεσιών. Έτσι άναψε «κόκκινο» σε άλλη μια μεταφορά μεγάλου φορτίου με χασίς.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν στη γέφυρα Ράγιου στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας ένα φορτηγό το οποίο κίνησε τις υποψίες τους και το ακινητοποίησαν για έλεγχο. Πολύ γρήγορα, ανακάλυψαν τις τροποποιήσεις που είχαν γίνει στην καρότσα ώστε να δημιουργηθεί διπλός πάτος μέσα στον οποίο κρύβονταν 249 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 264 κιλών και 612 γραμμαρίων!

Κλείσιμο
Ο 48χρονος Έλληνας οδηγός που είχε παραλάβει τα ναρκωτικά από Αλβανούς οι οποίοι τα είχαν μεταφέρει από αφρούρητο σημείο της μεθορίου, συνελήφθη, το κινητό που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του κατασχέθηκε όπως και το φορτηγό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Το όχημα, που έφερε πλαστές πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας, είχε κλαπεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2013 και η κλοπή είχε δηλωθεί στο αστυνομικό τμήμα Μεταμόρφωσης Αττικής. Οι έρευνες για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης