Ξαφνικό μπουρίνι «χτύπησε» την Σάμο

Ξαφνικό μπουρίνι «χτύπησε» την Σάμο

Δείτε φωτογραφίες από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί – Ο ανεμοστρόβιλος «σήκωσε» καθίσματα καταστημάτων - Μόνιμες κατασκευές και κεραμίδια ξηλώθηκαν 

Ξαφνικό μπουρίνι «χτύπησε» την Σάμο
Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η καταιγίδα που χτύπησε» τη Σάμο το πρωί της Παρασκευής. Μέσα σε ένα τέταρτο ο ανεμοστρόβιλος «σήκωσε» καθίσματα καταστημάτων, ενώ μόνιμες κατασκευές και κεραμίδια ξηλώθηκαν.

Σύμφωνα με το
samostimes.gr, η καταιγίδα χτύπησε ιδιαίτερα το κέντρο της πρωτεύουσας με ισχυρότατους ανέμους και έντονη βροχόπτωση, αλλά και μερική χαλαζόπτωση, προκαλώντας το σπάσιμο δέντρων κατά μήκος της παραλιακής, των βιτρίνων καταστημάτων, τραπεζοκαθισμάτων ενώ έσκισε και παρέσυρε μακριά, τέντες καφετεριών, κεραμίδια από σκεπές οικιών. Ακόμη και παρμπρίζ σταθμευμένων αυτοκινήτων καταστράφηκαν όταν προσέκρουσαν σε αυτά βαριά αντικείμενα που είχαν παραδοθεί στη δίνη του ανέμου.

Την ίδια στιγμή οι αρχές της Σάμου βρίσκονται σε συναγερμό, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί πως τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και πάλι το μεσημέρι. Στην παραλία οι επαγγελματίες προσπαθούν να επιδιορθώσουν τις ζημιές στις σκεπές, ώστε να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα σε περίπτωση εμφάνισης νέου ανεμοστρόβιλου.

Κλείσιμο
Δείτε φωτογραφίες από το samostimes.gr:














































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης