Μεταξύ φίλων και συγγενών θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Καλαμίτση

Μεταξύ φίλων και συγγενών θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Καλαμίτση

Δεν πρόκειται να ανακοινωθεί το σημείο και η ώρα που θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία

Μεταξύ φίλων και συγγενών θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Καλαμίτση
Την επιθυμία του Γιάννη Καλαμίτση να γίνει η κηδεία του σε στενό κύκλο θα πραγματοποιήσει η οικογένεια του. Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ήθελε κάτι λιτό και όχι να μετατραπεί η κηδεία του σε «λαϊκό πανηγύρι», κάτι που θα τηρήσουν κατά γράμμα οι δικοί του άνθρωποι. Μάλιστα, δεν πρόκειται να ανακοινώσουν το σημείο και την ώρα που θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

Ο Γιάννης Καλαμίτσης, θεατρικός συγγραφέας της επιθεώρησης, στιχουργός και παραγωγός του ραδιοφώνου άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, σε ηλικία 74 ετών, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία του στο Σισμανόγλειο.

Κλείσιμο
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός έπασχε από σοβαρό αιματολογικό νόσημα, ανάμεσα στις επιπλοκές του οποίου ήταν και η νεφρική ανεπάρκεια.

Διατηρούσε από το 1990 πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή (06:00 με 08:00) με τίτλο «Πρωινές χειρηλασίες» με μεγάλη ακροαματικότητα (αρχικά στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, από το φθινόπωρο του 2006 στην ΝΕΤ 105,8 και από 12/1/2009 στον REAL FM.

Ο Γιάννης Καλαμίτσης έγραψε πάνω από 400 τραγούδια, μερικά από τα οποία θεωρούνται στιχουργικά διαμάντια του ελληνικού ρεπερτορίου («Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι», «Θα σ' αγαπώ», «Χώμα Ελληνικό» κτλ).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης