Σέρρες: Διεθνές κύκλωμα πίσω από το λαθρεμπόριο ποτών

Σέρρες: Διεθνές κύκλωμα πίσω από το λαθρεμπόριο ποτών

9.298 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών όλων των ειδών που κατασχέθηκαν στην κατοχή των αλλοδαπών, εστάλησαν στο Τελωνείο Σερρών για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων υπέρ του ελληνικού δημοσίου

Άσυλο από την Ρωσία σε εκατομμυριούχο επιχειρηματία, συνεργάτη του Μιλόσεβιτς
Σέρρες: Διεθνές κύκλωμα πίσω από το λαθρεμπόριο ποτών
Τους Έλληνες συνεργάτες του διεθνούς κυκλώματος που επιχείρησε να εισάγει χιλιάδες λαθραίες φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά από την Βουλγαρία στη χώρα, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σερρών. Οι δυο Βούλγαροι και ο Ρουμάνος συνεργός τους που συνελήφθησαν την Τρίτη στο Λευκώνα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για λαθρεμπόριο.

Για τα κινητά τηλέφωνα των τριών συλληφθέντων, ζητήθηκε άρση απορρήτου ώστε να εξακριβωθεί με ποιους έρχονταν σε επαφή στην Ελλάδα ώστε να τους παραδώσουν τα λαθραία ποτά. Οι 9.298 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών όλων των ειδών από διάφορες μάρκες που κατασχέθηκαν στην κατοχή των αλλοδαπών, εστάλησαν στο Τελωνείο Σερρών για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων υπέρ του ελληνικού δημοσίου.

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο στο 6ο χιλιόμμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίοι επέβαιναν οι δύο Βούλγαροι προπομποί ηλικίας 29 και 35 χρόνων και βρήκαν μέσα  24 λαθραίες φιάλες με βότκα. Όταν, όμως, σταμάτησαν το Ι.Χ. φορτηγό ρουμανικής εταιρείας που ακολουθούσε με οδηγό έναν 47χρονο Ρουμάνο, ανακάλυψαν άλλες  9.274 φιάλες που είχαν εισαχθεί λαθραία στην Ελλάδα. Τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης