Ο δολοφόνος τα έπινε μαζί με το θύμα στη Ναύπακτο!

Ο δολοφόνος τα έπινε μαζί με το θύμα στη Ναύπακτο!

Αυτόπτες μάρτυρες τους είχαν δει να πίνουν το ποτό τους στο ίδιο τραπέζι, θυμήθηκαν τον 40χρονο άνδρα που ήταν μαζί με το θύμα και τον περιέγραψαν στους αστυνομικούς

Μειώσεις μισθών κατά 10% για Ισπανούς βουλευτές
Ο δολοφόνος τα έπινε μαζί με το θύμα στη Ναύπακτο!
Λίγο πριν ο ένας στερήσει τη ζωή του άλλου χτυπώντας τον αλύπητα με τον σιδερένιο «σταυρό» που χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση ελαστικών σε αυτοκίνητο, δράστης και θύμα του εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης στην παραλία του Γριμπόβου στη Ναύπακτο τα έπιναν μαζί!

Αυτόπτες μάρτυρες που τους είχαν δει να πίνουν το ποτό τους στο ίδιο τραπέζι, θυμήθηκαν τον 40χρονο άνδρα που ήταν μαζί με το θύμα και τον περιέγραψαν στους αστυνομικούς και τους λιμενικούς οι οποίοι ερευνούσαν το έγκλημα. Ο ύποπτος εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στον Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου, όπου ομολόγησε ότι εκείνος είχε χτυπήσει μέχρι θανάτου τον 50χρονο ελαιοχρωματιστή.

Κλείσιμο
Το έγκλημα εξιχνιάστηκε μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που ένας περαστικός εντόπισε το πτώμα του άτυχου άνδρα από τη Δάφνη Αιτωλοακαρνανίας με πολτοποιημένο το κεφάλι. Σύμφωνα με τον 40χρονο δράστη είχε προηγηθεί καυγάς για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των δυο ανδρών, αλλά δεν εξήγησε για ποια αιτία. Η σορός του θύματος, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία, μεταφέρθηκε για νεκροτομή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης