Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη τα παραρτήματα του ΟΑΕΔ σε όλη τη χώρα, λόγω της 48ωρης απεργίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το πρόγραμμα κινητικότητας.
Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι η «κοινωνική πρόνοια είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας» και τονίζουν ότι «η κινητικότητα, η διαθεσιμότητα ή όπως αλλιώς ονομάζουν οι συγκυβερνώντες την όποια ενέργεια εις βάρος των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ είναι ενέργεια πρώτα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και μετά εις βάρος των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ!».
«Όποιος υπερβεί αυτή την ‘κόκκινη γραμμή’ θα βγει εκείνος στη διαθεσιμότητα από τον λαό» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ.