Κρήτη: 57χρονος μαχαίρωσε πατέρα και γιο για τα «χωράφια»

Κρήτη: 57χρονος μαχαίρωσε πατέρα και γιο για τα «χωράφια»

Σε έξαλλη κατάσταση ένας 57χρονος άνδρας μαχαίρωσε δυο συγχωριανούς του (πατέρα και γιο) εξαιτίας κτηματικών διαφορών που είχαν. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

Κρήτη: 57χρονος μαχαίρωσε πατέρα και γιο για τα «χωράφια»
Ένας 56χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του κατέληξαν στο νοσοκομείο με  τραύματα από μαχαίρι, μετά από συμπλοκή με έναν 57χρονο συγχωριανό τους με τον οποίο είχαν κτηματικές διαφορές.  Δράστης και θύματα συναντήθηκαν τυχαία έξω από το χωριό Γούβες στην περιοχή των Γουρνών Ηρακλείου, λογομάχησαν και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια.

Ο 57χρονος έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και επιτέθηκε πρώτα στον πατέρα, που δεν κατάφερε να αμυνθεί και τραυματίστηκε στα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι! Ο γιος του, που προσπάθησε να τον σώσει, δέχθηκε και αυτός μαχαιριές και τραυματίστηκε ελαφρά κυρίως στα χέρια.

Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄ τμήματος Ηρακλείου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

  
Κλείσιμο
*** Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθησαν σε κοινότητα του δήμου Μυλοποτάμου δύο άνδρες ηλικίας 33 και 29 χρόνων, όταν οι άνδρες του Τ.Α.Ε. έκαναν έλεγχο στο φορτηγό που οδηγούσε ο 29χρονος και βρήκαν ένα εύχρηστο πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm με έξι φυσίγγια στη γεμιστήρα του.

*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας δυο νεαροί ηλικίας 22 και 20 χρόνων που συνελήφθησαν στην Αλφειούσα Ηλείας, όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και βρήκαν μέσα ένα κλομπ, ένα κατσαβίδι και ένα σουγιά με τρεις λάμες.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης