ΤτΕ: Αυξήθηκαν 946 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις τον Ιούλιο

ΤτΕ: Αυξήθηκαν 946 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις τον Ιούλιο

Oι καταθέσεις των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 93 εκατ. ευρώ, έναντι αύξησης κατά 947 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα

ΤτΕ: Αυξήθηκαν 946 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις τον Ιούλιο
Αύξηση των καταθέσεων κατά 946 εκατ. ευρώ καταγράφηκε τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε η ΤτΕ. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο οι καταθέσεις είχαν αυξηθεί κατά 950 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΤτΕ, τον Ιούλιο οι καταθέσεις από τον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκαν κατά 927 εκατ. ευρώ έναντι αύξησης κατά 1.090 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο. Τα υπόλοιπα 19 εκατ. ευρώ αφορούσαν την αύξηση των καταθέσεων της Γενικής Κυβέρνησης (έναντι μείωσης κατά 140 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο).

Αναλυτικότερα σε ο,τι αφορά τον ιδιωτικό τομέα, οι καταθέσεις από επιχειρήσεις αυξήθηκαν τον Ιούλιο κατά 512 εκατ. ευρώ έναντι αύξησης κατά 320 εκατ. ευρώ ένα μήνα πριν. Ειδικότερα, οι καταθέσεις των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 93 εκατ. ευρώ, έναντι αύξησης κατά 947 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ οι καταθέσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των λοιπών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων αυξήθηκαν κατά 605 εκατ. ευρώ, τον Ιούλιο του 2017, έναντι μείωσης κατά 628 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

Σε ο,τι αφορά τα νοικοκυριά, οι καταθέσεις αυξήθηκαν κατά 415 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο έναντι αύξησης κατά 771 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης