Άνοδος στην Ευρώπη με το βλέμμα στα εταιρικά κέρδη

Άνοδος στην Ευρώπη με το βλέμμα στα εταιρικά κέρδη

Στο Λονδίνο, ο FSTE100 πριν λίγο στο 0,71%, ο γερμανικός DAX +0,88%, ο γαλλικός CAC40 +0,85%, ενώ στην ευρω-περιφέρεια, ο ισπανικός ΙΒΕΧ33 στο 0,93%, ο πορτογαλικός PSI στο -0,02% και ο ιταλικός FTSE MIB στο +0,80%

Άνοδος στην Ευρώπη με το βλέμμα στα εταιρικά κέρδη
Με άνοδο άνοιξαν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να αποτιμούν τα αποτελέσματα που ανακοινώνουν μεγάλες εταιρείες, όπως Roche, Volvo, BBVA κ.ά.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημείωνε λίγο νωρίτερα κέρδη 0,54% με όλους τους τομείς να βρίσκονται σε θετικό έδαφος.

Στο Λονδίνο, ο FSTE100 πριν λίγο στο 0,71%, ο γερμανικός DAX +0,88%, ο γαλλικός CAC40 +0,85%, ενώ στην ευρω-περιφέρεια, ο ισπανικός ΙΒΕΧ33 στο 0,93%, ο πορτογαλικός PSI στο -0,02% και ο ιταλικός FTSE MIB στο +0,80%.
Κλείσιμο

Η ελβετική ιδιωτική τράπεζα Julius Baer ανακοίνωσε αύξηση 12% στα περιουσιακά στοιχεία που έχει υπό διαχείριση για το 2016, ενώ η ελβετική εταιρεία προσωπικής υγιεινής Roche ανακοίνωσε άνοδο 5% στα δομικά λειτουργικά της κέρδη για την περσινή χρονιά.

Η Volvo ανακοίνωσε αύξηση των καθαρών κερδών στο δ΄ τρίμηνο που υπερέβησαν τις προσδοκίες των αναλυτών.

Σε ό,τι αφορά τα μακρο της ημέρας, αναμένεται ο PMI του μεταποιητικού τομέα της Ευρωζώνης.

Στα υπόλοιπα νέα, η ΕΚΤ δεν θα ζητήσει από την ιταλική UniCredit να κάνει περισσότερες διαγραφές για τα κόκκινα δάνεια που κατέχει, από αυτό που ήδη έχει προβλεφθεί, μεταδίδει το Reuters.

Στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, το δολάριο αντιμετώπισε πιέσεις κατά τη διάρκεια των ασιατικών συναλλαγών, λόγω των δηλώσεων Τραμπ για υποτίμηση των νομισμάτων Γερμανίας, Ιαπωνίας και Κίνας με στόχο να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πηγή: www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης