Τι προβλέπουν για το 2015, οκτώ άνθρωποι της χρηματιστηριακής αγοράς

Τι προβλέπουν για το 2015, οκτώ άνθρωποι της χρηματιστηριακής αγοράς

Αναμφίβολα  τo 2015 ξεκινά με μια εκλογική διαδικασία η έκβαση της οποίας θα καθορίσει την πορεία της οικονομίας κι ολόκληρης της χώρας σε σχέση με τους δανειστές της

Τι προβλέπουν για το 2015, οκτώ άνθρωποι της χρηματιστηριακής αγοράς
Αναμφίβολα  τo 2015 ξεκινά με μια εκλογική διαδικασία η έκβαση της οποίας θα καθορίσει την πορεία της οικονομίας κι ολόκληρης της χώρας σε σχέση με τους δανειστές της.

Απευθυνθήκαμε σε στελέχη της αγοράς, τα οποία καθημερινά βρίσκονται εν όψει αποφάσεων με βάση τα δεδομένα που δημιουργούνται κάθε φορά.

Κλείσιμο
Όπως θα δούμε τρία είναι τα κοινά στοιχεία στις απόψεις τους: Πρώτον, ότι η εκλογική διαδικασία θα καθυστερήσει τις διαρθρωτικές αλλαγές και ενδεχομένως να επηρεάσει συνολικά τα εκτιμώμενα  στοιχεία της ανάπτυξης του 2015. Είναι σαφές ότι, όσο πιο αργά ξεκινήσουμε, τόσο δυσκολότερα θα καταστούν τα πράγματα σε ότι αφορά την ανάπτυξη, και όχι μόνο.

Το δεύτερο κοινό στοιχείο είναι η υψηλή μεταβλητότητα που θα προκαλέσουν στην αγορά οι πολιτικές εξελίξεις. Αν δεν αποκατασταθεί η πολιτική σταθερότητα, όπως πιστεύουν οι παράγοντες της αγοράς δύσκολα θα επανέλθουν στην αγορά τα θεμελιώδη μεγέθη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης