Συνεχίζει ανοδικά η Wall Street

Συνεχίζει ανοδικά η Wall Street

Deals και εταιρικά κέρδη στις ΗΠΑ εμπνέουν αιδιοδοξία και δίνουν ώθηση στη Wall

Συνεχίζει ανοδικά η Wall Street
Ανοδο κατέγραψε η Wall, με τον S&P 500 να σημειώνει την έκτη ημέρα κερδών, καθώς οι επενδυτές αντέδρασαν θετικά τόσο στην προσφορά ύψους 45 δισ. δολ. για την εξαγορά της Allergan όσο και στα κέρδη των Netflix και Harley-Davidson, τα οποία ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις.  

Ο Dow σημείωσε άνοδο 0,39% στις 16.514 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε 0,43% στις 1.880 μονάδες ενώ ο Nasdaq κατέγραψε κέρδη 0,39% στις 4.161 μονάδες.  Ο S&P 500 κατέγραψε το μακροβιότερο ράλι από τον Σεπτέβριο.

Η καταναλωτική εμπιστοσύνη είχε γίνει αρκετά αρνητική και κάποιες δεκάδες εκθέσεις εταιρικών κερδών βοήθησαν την αγορά (να ανακάμψει), ανέφερε στο Bloomberg ο Michael James, διευθύνων σύμβουλος στην Wedbush Securities Inc.

Κλείσιμο
«Aυτό σε συνδυασμό με την θετική εξέλιξη με τη συμφωνία στον τομέα της υγείας, δίνουν έναν καλύτερο τόνο και στήριξη συνολικά στην αγορά», τονίζει.

«Τα χρηματιστήρια αντιδρούν στα ελαφρώς υψηλότερα κέρδη του α' τριμήνου, τα οποία φυσικά έχουν επηρεαστεί από τον καιρό, και στα στοιχεία για τη στεγαστική αγορά που φαίνονται εποικοδομητικά», λέει στο CNBC, ο Jim Russell, στρατηγικός αναλυτής της US Bank Wealth Management...

Διανάστε περισσότερα στο newmoney.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης