Η Serena Williams τα «σπάει» στο νέο τραγούδι της Beyonce με τίτλο «Sorry»

Η Serena Williams τα «σπάει» στο νέο τραγούδι της Beyonce με τίτλο «Sorry»

«Μου είπε ότι θέλει απλά να χορέψω, να είμαι πραγματικά ελεύθερη και απλά να χορέψω σαν να μην κοιτάζει κανείς», είπε η διάσημη τενίστρια 

Η Serena Williams τα «σπάει» στο νέο τραγούδι της Beyonce με τίτλο «Sorry»
Αν η Serena Williams  βαρεθεί το τένις είναι σίγουρο ό,τι μια νέα και πολλά υποσχόμενη καριέρα την περιμένει. Η διάσημη τενίστρια είναι η πρωταγωνίστρια του νέου βίντεο κλιπ της Beyonce με τίτλο «Sorry».

Οταν κυκλοφόρησε το Lemonade πριν λίγους μήνες, το κοινό της τραγουδίστριας δεν σταμάτησε να αναζητεί την Becky with the Good hair, που αναφερόταν στο κομμάτι Sorry. Και έτσι κατά κάποιο τρόπο έλυσε τα χέρια της τραγουδίστριας για το τι θα ακολουθούσε.

Στο ασπρόμαυρο video του Dikayl Rimmasch εμφανίζεται και η διάσημη τενίστρια η οποία χορεύει με όλο το σεξαπίλ που διαθέτει. Η Williams που είναι κολλητές με την Beyonce είπε πως στην αρχή είχε τους ενδοιασμούς της αλλά στην συνέχεια απελευθερώθηκε: 

«Μου είπε ότι θέλει απλά να χορέψω, να είμαι πραγματικά ελεύθερη και απλά να χορέψω σαν να μην κοιτάζει κανείς. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά στην πορεία γινόταν όλο και ευκολότερο. Πίστευα ότι το συγκεκριμένο κομμάτι στο οπτικό άλμπουμ ήταν ένα πολύ δυνατό κομμάτι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης