Star Wars: Η Αφύπνιση της Αυτοκρατορίας... σπάει όλα τα ρεκόρ πριν καν προβληθεί

Star Wars: Η Αφύπνιση της Αυτοκρατορίας... σπάει όλα τα ρεκόρ πριν καν προβληθεί

Οι εισπράξεις από το Σαββατοκύριακο της πρώτης προβολής υπολογίζονται μεταξύ 170 και 240 εκατ. δολαρίων

Star Wars: Η Αφύπνιση της Αυτοκρατορίας... σπάει όλα τα ρεκόρ πριν καν προβληθεί
Το φράγμα των 100 εκατ. δολαρίων μόνο στη Βόρεια Αμερική έσπασε η προείσπραξη των εισιτηρίων την 7η ταινία της γνωστής επικής σειράς Star Wars. Η έβδομη συνέχεια της σειράς με τίτλο «Η Αφύπνιση της Αυτοκρατορίας», έχει προκαλέσει πανικό ενθουσιασμού στο κοινό, καταγράφοντας εισπράξεις ρεκόρ αρκετό διάστημα πριν την προβολή του.

Μόνο το Σαββατοκύριακο της πρώτης προβολής του, οι εισπράξεις από την προπώληση των εισιτηρίων κυμαίνονται από 50 έως 60 εκατομμύρια δολάρια. Η νέα ταινία του Star Wars έχει ήδη 20% μεγαλύτερες εισπράξεις από το Jurassic World και διπλάσιες από την ταινία «The Avengers: Age of Ultron», δύο από τις παραγωγές που προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση στη διάρκεια του 2015.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών, οι εισπράξεις της ταινίας μόνο για το Σαββατοκύριακο της πρώτης προβολής, ενδέχεται να κυμανθούν μεταξύ 170 και 240 εκατ. δολαρίων. Το ρεκόρ «ανοίγματος» διατηρεί μέχρι σήμερα το Jurassic World, με 208,8 εκατ. δολάρια.

Σημειώνεται ότι ο Δεκέμβριος δεν θεωρείται ο ιδανικός μήνας για πρώτες προβολές ταινιών, ενώ η ταινία Avatar, η οποία έσπασε όλα τα ρεκόρ με συνολικές εισπράξεις 2,8 δισ. δολάρια, είχε κάνει πρεμιέρα με 77 εκατ. δολάρια, τον Δεκέμβριο του 2009.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης