Η συναρπαστική περιπέτεια «Ο Όλυμπος έπεσε» είναι στο ΘΕΜΑ

Η συναρπαστική περιπέτεια «Ο Όλυμπος έπεσε» είναι στο ΘΕΜΑ

Ο Λευκός Οίκος δέχεται επίθεση σε μια θεαματική, επική ταινία με καταιγιστική δράση και πλήθος αστεριών: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ααρον Εκχαρτ, Αντζελα Μπάσετ κ.ά.

Η συναρπαστική περιπέτεια «Ο Όλυμπος έπεσε» είναι στο ΘΕΜΑ

Ο Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ) είναι ένας μυστικός πράκτορας της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο (Άαρον Έκχαρτ), όταν η λιμουζίνα του δεύτερου πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία (Άσλεϊ Τζάντ). Στη συνέχεια, καθώς ο Λευκός Οίκος δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μία ομάδα Νοτιοκορεατών, και πάλι ο Μπάνινγκ περνά μέσα από την κόλαση, προσπαθώντας απεγνωσμένα να σώσει τον Πρόεδρο και να αποτρέψει μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές.
Εντυπωσιακά οπτικά και ηχητικά εφέ, δράση σε συνδυασμό με ένα λαμπερό καστ έχουν την τιμητική τους σε αυτό το συναρπαστικό θρίλερ που θα σας καθηλώσει.

 

Κλείσιμο

Πρωταγωνιστούν οι: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, Άσλεϊ Τζουντ, Άαρον Έκχαρτ, Μελίσα Λίο, Άντζελα Μπάσετ, Κόουλ Χάουζερ, Ράντα Μίτσελ, Ρικ Γιουν, Φίνλεϊ Τζέικομπσεν, ενώ την ταινία σκηνοθετεί Αντουάν Φούκουα!

 

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

 

Μη τo χάσετε!






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης