Αυτή την Κυριακή: Ζητήστε να σας κρατήσουν το ΘΕΜΑ και μαζί το βιβλίο «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά»

Αυτή την Κυριακή: Ζητήστε να σας κρατήσουν το ΘΕΜΑ και μαζί το βιβλίο «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά»

«Ο Καπετάν Μιχάλης», το πρώτο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη που προσέφερε το ΘΕΜΑ την προηγούμενη Κυριακή εξαντλήθηκε. Αυτή την Κυριακή ζητήστε εγκαίρως από τον περιπτερά σας να σας κρατήσει το επόμενο.

Αυτή την Κυριακή: Ζητήστε να σας κρατήσουν το ΘΕΜΑ και μαζί το βιβλίο «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά»
Τα αριστουργήματα του Νίκου Καζαντζάκη τα οποία προσφέρει το Πρώτο ΘΕΜΑ κάθε Κυριακή έχουν προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον.« Ο Καπετάν Μιχάλης», το πρώτο βιβλίο που προσέφερε η εφημερίδα μας την περασμένη Κυριακή, παρά το αυξημένο τιράζ, εξαντλήθηκε μαζί με το ΘΕΜΑ απ όλα τα σημεία πώλησης από νωρίς το απόγευμα. 

Κλείσιμο

 
Αυτή την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου συνεχίζουμε  με το συγκλονιστικό βιβλίο «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά». Επειδή και πάλι αναμένεται ανάλογο ενδιαφέρον παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να ζητήσουν από το Σάββατο να κρατηθεί η εφημερίδα τους από το περίπτερο που την προμηθεύονται.  Αυτό θα διευκολύνει και το σύστημα διανομής της εφημερίδας για να καλύψει εγκαίρως τις πιθανές ελλείψεις. 
Σημειώνεται ότι το ΘΕΜΑ θα προσφέρει όλα τα μεγάλα έργα του κορυφαίου Έλληνα συγγραφέα, στην πλέον σύγχρονη έκδοσή τους, σε πολυτελείς σκληρόδετους τόμους, που δεν πρέπει να λείψουν από τη βιβλιοθήκη κανενός Έλληνα. Ο μεγάλος Κρητικός, με την απέραντη ευρυμάθεια και την πύρινη πένα του, σημάδεψε με την συγγραφική του παραγωγή την ιστορία της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Αλλά και όχι μόνο, καθώς ο Νίκος Καζαντζάκης υπήρξε ένας διανοητής παγκόσμιας ακτινοβολίας. Και ακριβώς αυτό το λαμπρό και ασυμβίβαστο πνεύμα, ατίθασο σαν την κρητική ψυχή που πάντα τον ενέπνεε στα γραπτά του, προβάλλει η σειρά των βιβλίων που προσφέρει κάθε Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ. 
Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, μη χάσετε το αριστούργημα του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» σε έναν πολυτελή σκληρόδετο τόμο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης