Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Βάντας Κουτσοκώστα Αλλού να κοιμάσαι, αλλού να ξυπνάς...... είναι στο ΘΕΜΑ

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Βάντας Κουτσοκώστα Αλλού να κοιμάσαι, αλλού να ξυπνάς...... είναι στο ΘΕΜΑ

Πέρα από σύνορα και κόντρα στις φυλετικές διακρίσεις, ο  έρωτας και το έγκλημα πυρπολούν τους ήρωες σε ένα μυθιστόρημα που πραγματικά σφύζει από ζωή και πάθος.

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Βάντας Κουτσοκώστα Αλλού να κοιμάσαι, αλλού να ξυπνάς...... είναι στο ΘΕΜΑ

Το μυθιστόρημα «Αλλού να κοιμάσαι, Αλλού να ξυπνάς...» της Βάντας Κουτσοκώστα προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Κλείσιμο

Οι διαδρομές των ηρώων ανά την υφήλιο, από τον Καναδά στη Νότια Αφρική αλλά και στα Ιωάννινα της ελληνικής Ηπείρου διατρέχουν τη σαγηνευτική γραφή της Βάντας Κουτσοκώστα. Στο φόντο του ρατσισμού της Νότιας Αφρικής, αλλά και μέσα στο εξωτικό της φυσικό σκηνικό ξεδιπλώνεται η περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο, τον γιο μιας σκληροτράχηλης Ηπειρώτισσας. Ο Αλέξανδρος βρίσκεται στην Αφρική, τυχερός αλλά και τσακισμένος από ένα φρικιαστικό αεροπορικό ατύχημα. Ο δρόμος του όμως ξεκινά από το Τορόντο, εκεί όπου μεγάλωσε ως ορφανό από πατέρα παιδί. Το «Αλλού να κοιμάσαι, αλλού να ξυπνάς...» παρακολουθεί την, γεμάτη απρόοπτα, πορεία του Αλέξανδρου, τον έρωτά του για την αινιγματική Αικατερίνη, αλλά και το πώς βρέθηκε φυλακισμένος στο Κέιπ Τάουν. Όταν όλα μοιάζουν χαμένα καθώς η μοίρα καταφέρει συντριπτικά χτυπήματα πάνω του, ο Αλέξανδρος βρίσκει το κουράγιο να εντοπίσει τα ίχνη εκείνου που δολοφόνησε την λατρεμένη του σύζυγο, την Αικατερίνη. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι από όσα περιλαμβάνει η ιλιγγιώδης πλοκή του μυθιστορήματος, το οποίο, είναι τόσο παραστατικό, ώστε ο αναγνώστης νιώθει ότι ταξιδεύει συνεχώς ανά την υφήλιο, ότι ζει το πάθος -και τα πάθη- των ηρώων του.

Μην χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Αλλού να κοιμάσαι, Αλλού να ξυπνάς...» της Βάντας Κουτσοκώστα.

 

 (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης