Ειδικά πακέτα από το Εθνικό Θέατρο για τις παραστάσεις του στην Επίδαυρο

Ειδικά πακέτα από το Εθνικό Θέατρο για τις παραστάσεις του στην Επίδαυρο

Ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν εισιτήριο για την παράσταση και κόστος μεταφοράς προς και από την Επίδαυρο προσφέρει το Εθνικό Θέατρο

Ειδικά πακέτα από το Εθνικό Θέατρο για τις παραστάσεις του στην Επίδαυρο
Ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν εισιτήριο για την παράσταση και μεταφορά προς και από την Επίδαυρο, θα προσφέρει για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος το Εθνικό Θέατρο για τις παραγωγές του που θα ανέβουν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Ειδικότερα, τα πακέτα των προσφορών αφορούν τις παραγωγές του Εθνικού: «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, στις 15 και 16 Ιουλίου, «Οιδίπους τύραννος» του Σοφοκλή, στις 29 και 30 Ιουλίου και «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, στις 5 και 6 Αυγούστου.

Θα προσφέρονται 1.000 εισιτήρια ανά ημέρα στην τιμή των 16 ευρώ για το άνω διάζωμα και 500 εισιτήρια ανά ημέρα στην τιμή των 26 ευρώ για το κάτω διάζωμα. Στην τιμή  περιλαμβάνεται και η μεταφορά προς και από το Αρχαίο Θέατρο, ενώ στο πούλμαν θα βρίσκονται και θεατρολόγοι που θα κάνουν παρουσίαση και ανάλυση των έργων στο κοινό. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 14 Ιουνίου έως 30 Ιουλίου στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτίριο Τσίλλερ (στην Αγίου Κωνσταντίνου), από Τρίτη έως Σάββατο, από τις 9:00 έως τις 16:30.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης