Συναυλία παραδοσιακής μουσικής από την Μικρά Ασία στο Ωνάσειο

Συναυλία παραδοσιακής μουσικής από την Μικρά Ασία στο Ωνάσειο

Τη συναυλία θα παρουσιάσουν μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Αλίμου στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου

Συναυλία παραδοσιακής μουσικής από την Μικρά Ασία στο Ωνάσειο
Παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από την Κωνσταντινούπολη, τη Μικρά Ασία και τα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στο πολιτιστικό πρόγραμμα «Δωδεκάνησα, το πολιτισμικό σταυροδρόμι του Αιγαίου», θα παρουσιάσουν μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Αλίμου την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00, στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Συμμετέχουν μουσικοί, σολίστ και 24μελής χορωδία. Συντονίστρια του Προγράμματος είναι η Ιωάννα Αγγέλου και Συμμετέχων ο Ιωάννης Μεταλληνός. Τη διδασκαλία και τη διεύθυνση της ορχήστρας – χορωδίας έχει η Ιωάννα Αγγέλου.
 
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Αλίμου κ. Κωνσταντίνο Πουή, την Καθηγήτρια κα Ιωάννα Αγγέλου, τους μαθητές και μαθήτριες του Συγκροτήματος Παραδοσιακής Μουσικής του Σχολείου για τη συμμετοχή τους στις «Πολυφωνίες», μουσικές εκδηλώσεις του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.
 
Κλείσιμο
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης