Το Σαββατοκύριακο το 8ο Συνέδριο Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης

Το Σαββατοκύριακο το 8ο Συνέδριο Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης

Πιστοί στην πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες μάθησης 

Το Σαββατοκύριακο το 8ο Συνέδριο Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης
Το 8ο Συνέδριο Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης πραγματοποιείται το σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Royal Olympic, Στήλες Ολυμπίου Διός –στάση μετρό «Ακρόπολη». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλές ομιλίες εκπαιδευτικού περιεχομένου, panel discussions και εργαστήρι ενώ σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Πιστοί στην πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες μάθησης εστιάζουμε στις μαθησιακές δυσκολίες. Η διδασκαλία της Αγγλικής σε δυσλεκτικούς μαθητές, η ελλειμματική προσοχή και η υπερκινητικότητα  θα αποτελέσουν αντικείμενα συζήτησης από αναγνωρισμένους στο χώρο τους ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. 

Κλείσιμο
Οι ενδοεργασιακές σχέσεις και συγκρούσεις αλλά και η σωστή διαχείριση χρόνου θα τύχουν της ανάλογης προσοχής από τους εκπαιδευτικούς. Τέλος πληθώρα ομιλιών που αφορούν τεχνικές διδασκαλίας διαφόρων δεξιοτήτων αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όχι μόνο νέων αλλά και έμπειρων καθηγητών Αγγλικής. 

Τις εργασίες του Forum συνοδεύει μεγάλη Εκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου με Ελληνικούς και Διεθνείς εκδοτικούς οίκους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την πρόσφατη εκδοτική τους παραγωγή σε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό. Εξεταστικοί φορείς, κέντρα μετεκπαίδευσης καθηγητών, κολέγια  και σύλλογοι θα δείξουν το αξιόλογο έργο τους στους ενδιαφερόμενους. 

Το 8o Foreign Languages Forum ευελπιστεί για ακόμη μία φορά να γίνει χώρος συνάντησης, χώρος ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών και, προπάντων, χώρος ενημέρωσης και εκπαίδευσης. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης