Ένα συλλεκτικό μπουκάλι για όσους αγαπούν την ελληνική παράδοση

Ένα συλλεκτικό μπουκάλι για όσους αγαπούν την ελληνική παράδοση

Ένα συλλεκτικό μπουκάλι από την υαλουργία ΓΙΟΥΛΑ ΑΕ, αποτυπώνει της 
επιδόσεις της στην Ελλάδα το 2015

Ένα συλλεκτικό μπουκάλι για όσους αγαπούν την ελληνική παράδοση
Επάνω σε ένα γυάλινο μπουκάλι νερού που βγήκε από τους φούρνους της στο Αιγάλεω, η υαλουργία ΓΙΟΥΛΑ ΑΕ αποτυπώνει ορισμένες από τις πιο σημαντικές επιδόσεις της στην Ελλάδα κατά το 2015.

Η γραφιστική προσέγγιση “αναβλύζει” ελληνικότητα και βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ η ειδική εκτύπωση πάνω στο μπουκάλι αναφέρεται στη ετήσια παραγωγή του εργοστασίου στο Αιγάλεω που κατά το 2015 έφθασε τα 400 εκατομμύρια τεμάχια , από τα οποία το 43% κατευθύνθηκε σε εξαγωγές κυρίως σε προηγμένες αγορές (πχ Ιταλία). Αναφορά γίνεται εξάλλου και στη συμβολή της ΓΙΟΥΛΑ ΑΕ στην οικονομική ανάπτυξη στη χώρα με τις επενδύσεις της εταιρείας να ανέρχονται σε 50 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία πενταετία. 

Κλείσιμο
Τέλος, εντυπωσιάζουν τα νούμερα από τους δεκάδες χιλιάδες τόνους υλικών από ανακύκλωση και υαλόθραυσμα που αξιοποιούνται ετησίως από την εταιρεία που διαφορετικά θα κατέληγαν στις χωματερές , σε βάρος του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης.Το μπουκάλι αυτό, που θα παραχθεί σε μόλις 2000 τεμάχια, υπολογίζεται ότι θα γίνει συλλεκτικό, και θα το παραλάβουν πελάτες, τοπική αυτοδιοίκηση και ένα περιορισμένο ειδικό κοινό.
 
Όμως έχει γίνει πρόβλεψη και ένα αριθμός θα αποσταλεί κατά προτεραιότητα σε ενδιαφερόμενους που θα το ζητήσουν με email στο: publicaffairs @yioula.gr

Η ΓΙΟΥΛΑ είναι η Ελληνική υαλουργική βιομηχανία με παρουσία σε 30 διεθνείς αγορές, εργοστάσια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που παράγουν γυάλινες συσκευασίες και επιτραπέζια γυαλικά και ισχυρή θέση στην Ν.Α Ευρώπη. Η Υαλουργία ΓΙΟΥΛΑ ΑΕ στο εργοστάσιο της στο Αιγάλεω, που λειτουργεί αδιάκοπα σχεδόν 70 χρόνια, παράγει ετησίως 400.000.000 τεμάχια γυάλινες συσκευασίες για αναψυκτικά, χυμούς, νερό, οινοπνευματώδη, κρασιά, μπίρες, λάδι, τρόφιμα κλπ που χρησιμοποιούνται για την συσκευασία ορισμένων κορυφαίων ελληνικών και διεθνών προϊόντων (Brands), ενώ συμβάλει στη απασχόληση στη χώρα με συνολικά περίπου 900 θέσεις εργασίας, από τις οποίες οι 300 είναι άμεσες και έχουν διατηρηθεί σταθερές παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών (*). H εταιρεία παράγει στην Ελλάδα 100% ανακυκλώσιμες γυάλινες συσκευασίες που προτιμούν οι καταναλωτές και οι οποίες προσφέρουν ασύγκριτη γεύση, αγνότητα, ασφάλεια, υγιεινή και διαφάνεια . 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης