Street Food and Tunes στο κέντρο της Αθήνας με εξωτικές γεύσεις και μουσική

Street Food and Tunes στο κέντρο της Αθήνας με εξωτικές γεύσεις και μουσική

Ένα Ολοήμερο - Suburban - Exotic - Χmas party to remember! O γύρος του κόσμου σε μια μέρα – μην το χάσεις! 

Street Food and Tunes στο κέντρο της Αθήνας με εξωτικές γεύσεις και μουσική
Υψηλές -street- μαγειρικές ταϊλανδέζικης και βιετναμέζικης κουζίνας μπλέκουν με μουσικές του κόσμου από τα χεράκια των «ειδικών»!

Το line up -μαγειρικό και μουσικό- έχει μαζεμένα, απλά, όλα όσα αγαπάμε!Θυμάσαι τα πάρτι του bar Guru bar; Καιρός να τα ξαναζήσεις στην πιο  street food and tunes γιορτινή τους εκδοχή.
Κλείσιμο

Τόπος διεξαγωγής: το buba bistrot exotique στην Κηφισιά ή αλλιώς το νέο «σπίτι» του «πατέρα» του Guru, Κωνσταντίνου Ζουγανέλη -aka General Conzou (Burger Project), όπου, η Ταϊλανδέζα «κυρία Μαρία» θα μας μεταφέρει στην street γαστρονομική παράδοση της χώρας της, «παίζοντας» με ασιατικά μυρωδικά, κλασικές συνταγές και παραλλαγές burger.

Εκεί, θα ανέβουν στα decks καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, εικαστικοί και πολλοί ακόμη!!! Κάποιοι από αυτούς; Η «σοπράνο του δρόμου» Ματούλα Ζαμάνη, ο ζωγράφος Δημήτρης Τάταρης, ο ραδιοφωνικός super hero Γιώργος Μουχταρίδης από τον Pepper 96.6, η ομάδα των Davadur! parties του bios και φυσικά, ο ίδιος ο οικοδεσπότης μας, ο General Conzou

Ό,τι αγαπάμε από όλον τον κόσμο, ό,τι μας κάνει να χορεύουμε ή αλλιώς… πάρτι!Προσθέστε σε αυτά και ένα απρόσμενο Athens Gypsy All Stars live, με αυθεντικό gypsy swing, με σαξόφωνα, κόντραμπάσο, ακορντεόν και τουμπερλέκια και γίνατε!Τα Χριστούγεννα σημαίνουν γιορτή, κι αυτό το Street Food and Tunes θα την επιβάλλει!

Street Food and Tunes
Exotic Feast

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 12:00 το μεσημέρι κι ως αργά...

BUBA bistrot exotique, Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
Είσοδος Ελεύθερη



 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης