Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε τον πατέρα του και συνελήφθη με όπλα

Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε τον πατέρα του και συνελήφθη με όπλα

Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Μεσολόγγι, όπου 14χρονος χτύπησε τους γονείς του

xeiropedes_neos_arthro
Ένα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε στην κατοχή ενός «στοργικού» γιου που κατήγγειλε ο ίδιος ο πατέρας του ότι τον ξυλοκόπησε μέσα στο σπίτι τους σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο, κατά την διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν για άγνωστη αιτία το μεσημέρι της Κυριακής.

Θύμα του νέου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας έπεσε ένας 49χρονος και δράστης ήταν ο 23χρονος γιος του, ο οποίος του επιτέθηκε και τον χτύπησε επανειλημμένα με γροθιές τραυματίζοντάς τον. Μετά την καταγγελία του πατέρα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στο νεαρό και έκαναν έρευνα στο δωμάτιό του, όπου βρήκαν ένα taser, μία σιδερογροθιά και ένα πιστόλι κρότου τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο 23χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε την Δευτέρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων να παραμένει ανοιχτή ώσπου να εκδοθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που παραγγέλθηκε για τον 49χρονο.

14χρονος χτύπησε τους γονείς του

Μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του ίδιου του παιδιού τους που είναι μόλις 14 χρόνων πέρασε ένα ζευγάρι σε κοινότητα των Οινιάδων στο Μεσολόγγι! Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς το μεσημέρι της Κυριακής, ο 14χρονος τους εξύβρισε, τους απείλησε και έφτασε στο σημείο να τους ξυλοκοπήσει προκαλώντας τους τραύματα. Ο ανήλικος "νταής" συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση.



Ειδήσεις σήμερα:

19χρονη στη Λαμία κατήγγειλε ζευγάρι ότι την μέθυσε και την βίασε

Βρήκαν τον κλέφτη του χρηματοκιβωτίου με λίρες, χρυσαφικά και τιμαλφή 550.000 ευρώ από μονοκατοικία στο Πανόραμα - Δείτε φωτογραφίες

Ελληνίδα αεροσυνοδός αδειάζει την Τζένιφερ Λόπεζ: «Αν ήταν άλλος επιβάτης θα φωνάζαμε την αστυνομία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης