«By the Sea»: Η Jolie αποκαλύπτει ξανά το στήθος της στη μεγάλη οθόνη

«By the Sea»: Η Jolie αποκαλύπτει ξανά το στήθος της στη μεγάλη οθόνη

Μια «αγγελοπουλική» ματιά από τη διάσημη ηθοποιό πάνω στη ζωή ενός ζευγαριού σε ένα δυσλειτουργικό γάμο στο «By the Sea» το οποίο σκηνοθετεί και στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον άνδρα της Brad Pitt

«By the Sea»: Η Jolie αποκαλύπτει ξανά το στήθος της στη μεγάλη οθόνη
Μια ταινία-έκπληξη από την Jolie, μια ενδελεχής ματιά στις δυναμικές ενός ζευγαριού, που αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του. 

Το By The Sea, είναι μια ταινία αργή, αλλά δεν γίνεται βαρετή. Σε κρατάει σε αγωνία. Μια γυναίκα σε κατάθλιψη, έρμαιο των χαπιών, δίπλα σε έναν άνδρα αλκοολικό, αποτυχημένο συγγραφέα. Περιμένεις να δεις τις επόμενες κινήσεις του ζευγαριού, ώστε να αποκαλυφθεί επιτέλους το μυστικό τους, αυτό που τους έφερε σε τόσο άσχημη κατάσταση.

Κλείσιμο
Και όλα αυτά εξελίσσονται σε ένα ονειρικό τοπίο, δίπλα στη θάλασσα, με μια αισθητική που είναι αψεγάδιαστη. Από την Vogue της δεκαετίας του '70 που διαβάζει η Jolie ξαπλωμένη στη σεζλόνγκ της, μέχρι την ξυριστική μηχανή του Pitt, αλλά και τα YSL γυαλιά της γυναίκας, που αναποδογυρίζει ο σύζυγός της, εκνευρισμένος από την απροσεξία της. Όλα είναι σαν τότε. Το αλκοόλ, οι χρυσές καδένες που φορούν οι άνδρες, τα μαυρισμένα κορμιά, οι φωνακλάδες επισκέπτες του Σαββατοκύριακου. 

Μια αισθητική πανδαισία, με δύο ερμηνείες χαμηλών τόνων, που αποδεικνύουν όμως, πως μιλάμε για δύο πραγματικά πολύ δυνατούς ηθοποιούς, που «ξηλώνουν» αργά την ηρεμία και το «comme il faut» της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Και μέσα σε όλα, το στήθος της Jolie. Αυτό που την έφερε στο προσκήνιο για διαφορετικούς από τους συνηθισμένους λόγους, μετά την ολική μαστεκτομή της, την οποία ανακοίνωσε μέσω των New York Times.

Η Jolie εμφανίζεται ολόγυμνη να βυθίζεται στην μπανιέρα της, να ξαπλώνει μέσα στο καυτό νερό, προσπαθώντας να ηρεμήσει και «αποκαλύπτοντας» στον πλανήτη το στήθος της, ίσως σε μια δική της ανάγκη να ξορκίσει το κακό. 











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης