«Το Σπάταλο Τερατάκι» από τον Οκτώβριο στο Μικρό Παλλάς

«Το Σπάταλο Τερατάκι» από τον Οκτώβριο στο Μικρό Παλλάς

Βασισμένη στο βιβλίο της Κατερίνας Μαρκαδάκη, η παράσταση «Το Σπάταλο Τερατάκι» κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και μουσική Πάνου Μουζουράκη- Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 7 ετών

 «Το Σπάταλο Τερατάκι» από τον Οκτώβριο στο Μικρό Παλλάς
«Το σπάταλο τεράτακι», μία διασκεδαστική παράσταση, εμπνευσμένη από το ομότιτλο βιβλίο της Κατερίνας Μαρκαδάκη, ανεβαίνει τον Οκτώβριο στην παιδική σκηνή του Μικρού Παλλάς,  σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και μουσική Πάνου Μουζουράκη.

Ένα έργο για την αξία της αποταμίευσης, για το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε στόχους και όνειρα και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας!

Κλείσιμο
To Σπάταλο Τερατάκι είναι τόσο σπάταλο που ούτε ένα τερατονόμισμα από το καθημερινό του χαρτζιλίκι δεν μπορεί να κρατήσει στο χέρι του γιατί τα ξοδεύει όλα… μα όλα!!! Μία περιπέτεια γεμάτη δράση και ξέφρενο τραγούδι. Άραγε το Σπάταλο Τερατάκι θα καταφέρει να κάνει αποταμίευση και να αγοράσει το κατακόκκινο ποδήλατο που του έχει κλέψει την καρδιά;
Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Τερατοχώρα, το Σπάταλο Τερατάκι θα ανακαλύψει πόσο σημαντική είναι η φιλία, πόσο σημαντικό είναι να έχεις μέτρο και πάνω από ΟΛΑ θα καταλάβει πως η χαρά δεν κρύβεται στα υλικά αγαθά.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός, μελοποιεί τα τραγούδια της παράστασης. Κάθε τραγούδι και ένα διαφορετικό μουσικό είδος, κάθε μελωδία μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους.

Το Σπάταλο Τερατάκι σας καλεί να φέρετε μαζί σας τα παλιά σας παιχνίδια, τα οποία θα συγκεντρωθούν στο θέατρο και θα μοιραστούν από τα Αθηναϊκά Θέατρα σε παιδικά ιδρύματα!
                                    
Η θεατρική διασκευή είναι του Γιώργου Δ.Λεμπέση. Τα σκηνικά είναι της Δήμητρας Κάντα. Τα κοστούμια της Έβελυν Σιούπη.

Παίζουν (αλφαβητικά): Ειρήνη Βουκελάτου, Βασίλης Κούκουρας, Θάνος Μπίρκος, Αχιλλέας Σκεύης, Δημήτρης Τσέλιος
    
Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων:
Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης