«Μου λες αλήθεια;»: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη

«Μου λες αλήθεια;»: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν επιτυχίας, η  κωμωδία «Μου λες αλήθεια;» του Florian Zeller θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον- Τον Νοέβριο η παράσταση θα επιστρέψει στην Αθήνα και στο θέατρο «Κάππα»

«Μου λες αλήθεια;»: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη
Για τρίτη σεζόν.... πάει η κωμωδία «Μου λες αλήθεια;» με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Το έργο του Florian Zeller θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 1η  Νοεμβρίου. Μετά τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου θα παρουσιάσει από τον Νοέμβριο την παράσταση για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Κάππα.

Το έργο του σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα, είναι μια πανέξυπνη κωμωδία με θέμα την απιστία. Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του... κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα...

Κλείσιμο
«Επειδή - όπως είναι φυσικό-  έχουμε ασχοληθεί πολύ με το έργο, σας… προειδοποιούμε: Δεν είναι αυτό που φαίνεται! Εμείς, όσο το διαβάζαμε, τόσο μπερδευόμασταν! Δεν έχουμε καταλήξει πότε λένε αλήθεια, πότε ψεύδονται ή αν εννοούν αυτά που λένε οι ήρωες που ενσαρκώνουμε! Αυτή ήταν άλλωστε εξαρχής η πρόθεση του συγγραφέα. Υπονοούμενα, αφαιρετικός λόγος, παιχνίδι με τη λογική, τίποτα δεν μπαίνει στη θέση του, καμία παρεξήγηση δεν λύνεται, ένα finale μετέωρο- καμία σχέση με happy end- και όποιος κατάλαβε- κατάλαβε!», σημείωνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Παίζουν:  Σπύρος Παπαδόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο κύριος με το σμόκιν, Στέλιος Πέτσος

Τη σκηνοθεσί υπογράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος- Η μετάφραση είναι της Νικολέτας Κοτσαηλίδου. Τα σκηνικά του Γιώργου Γαβαλά και τα κοστούμια του Μάκη Τσέλιου.

Ημέρες και ώρες παράστασεων στη Θεσσαλονίκη:
Τετάρτη : 20:15 λαϊκή απογευματινή  
Πέμπτη : 21:15
Παρασκευή : 21:15
Σάββατο: 18:15 & 21:15
Κυριακή : 20:15

Τιμές:
Γενική είσοδος : 18 ευρώ
Μειωμένο : 15 ευρώ (φοιτητικό και λαϊκή Τετάρτης)
Παιδικό : 10 ευρώ

Σε κάθε παράσταση θα μπορούν να παρακολουθήσουν 30 άνεργοι δωρεάν, με την επίδειξη κάρτα ανεργίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης