Ο πρώην της Bellucci, Vincent Cassel είναι ο κακός στο νέο «Βourne»

Ο πρώην της Bellucci, Vincent Cassel είναι ο κακός στο νέο «Βourne»

Ο Γάλλος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον «κακό» στη νέα κινηματογραφική επιστροφή του πράκτορα Jason Bourne

Ο πρώην της Bellucci, Vincent Cassel είναι ο κακός στο νέο «Βourne»
Στην εργασιοθεραπεία το έχουν ρίξει, η Monica Bellucci και ο Vincent Cassel, μετά το διαζύγιό τους.

Κλείσιμο


Η Belluci θα ενσαρκώσει το κορίτσι του James Bond, στην πολυαναμενόμενη ταινία «Spectre» ενώ- σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- ο Γάλλος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον κάκο, στην κινηματογραφική επιστροφή του πράκτορα «Bourne».

H συμμετοχή του 48χρονου ηθοποιού, αυξάνει περισσότερο την αναμονή για το νέο μπλοκμπάστερ που ακόμα δεν έχει βρει τον τίτλο του. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του πράκτορα Jason Bourne, κρατάει και πάλι ο Matt Damon, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο  Paul Greengrass. «Τον χρειαζόμουν  (τον Paul Greengass) για να πω το "ναι". Πάντα ήμουν ανοιχτός στο ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσω στην ταινία αν ο Paul Greengrass ήταν ο σκηνοθέτης της», είχε πει ο Matt Damon για τη νέα συνεργασία του με τον σκηνοθέτη.

Θυμίζουμε ότι ο Paul Greengrass, υπέγραψε τη σκηνοθεσία των δύο τελευταίων ταινιών της τριλογίας «Τhe Bourne Supremacy» (2004) και «The Bourne Ultimatum» (2007).

Μαζί με την πρώτη ταινία ,  το «The Bourne Identity» του 2002 σε σκηνοθεσία του Doug Liman, η τριλογία έφερε στα ταμεία της Universal περισσότερα από 900 εκατ. δολάρια. Μάλιστα, το «The Bourne Ultimatum» κέρδισε τρία βραβεία Όσκαρ, Μοντάζ, Ήχου και Μοντάζ Ηχητικών Εφέ.



 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης