Brad Pitt, Ryan Gosling και Christian Bale: Τρεις σταρ, σε μία ταινία!

Brad Pitt, Ryan Gosling και Christian Bale: Τρεις σταρ, σε μία ταινία!

Θα συνεργαστούν στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Michael Lewis «The Big Short: Inside the Doomsday Machine»

Brad Pitt, Ryan Gosling και Christian Bale: Τρεις σταρ, σε μία ταινία!
Βγαλμένη από τ' όνειρα των γυναικών, μοιάζει η συνεργασία του Brad Pitt, Ryan Gosling και Christian Bale, των τριών ηθοποιών που σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, θα εμφανιστούν μαζί στην νέα ταινία με τίτλο «The Big Short».

 Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του oμότιτλου βιβλίου του Michael Lewis' «The Big Short: Inside the Doomsday Machine». Η εταιρία παραγωγής του Brad Pitt, «Plan B» θα αναλάβει μέρος της παραγωγής του φιλμ, που έχει σαν θέμα την οικονομική φούσκα ακινήτων το 2000 και φέρνει σε πρώτο πλάνο τους ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ξέσπασμα της κρίσης και αυτούς που «προφήτευαν» ότι θα έρθει. Το σενάριο και η σκηνοθεσία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι του Adam McKay. 

Κλείσιμο
Αυτή θα είναι τρίτη κινηματογραφική μεταφορά βιβλίου του Lewis. Είχαν προηγηθεί το Moneyball, το 2009 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt- ο οποίος είχε κερδίσει μία υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ερμηνεία του- και το The Blind Side με τη Sandra Bullock, το φιλμ που της χάρισε το πρώτο της Όσκαρ. Και οι δύο ταινίες ήταν υποψήφιες για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης