Μπραντ Πιτ: Θα ενσαρκώσει τον Αμερικανό στρατηγό ΜακΚρίσταλ;

Μπραντ Πιτ: Θα ενσαρκώσει τον Αμερικανό στρατηγό ΜακΚρίσταλ;

Στο χακί αναμένεται να ντυθεί ο χολιγουντιανός σταρ, στην κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας του αμφιλεγόμενου πρώην επικεφαλής των ΝΑΤΟϊκών δυνάµεων στο Αφγανιστάν.

Μπραντ Πιτ: Θα ενσαρκώσει τον Αμερικανό στρατηγό ΜακΚρίσταλ;
Τη στολή του Αμερικανού στρατηγού Στάνλεϊ ΜακΚρίσταλ ενδέχεται να «φορέσει» ο χολιγουντιανός σταρ, Μπραντ Πιτ. Ο 51χρονος σταρ, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα,
θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας του ΜακΚρίσταλ, «The Operations», που έγραψε ο δημοσιογράφος Mάικλ Χάστινγκς , σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αυστραλού David Michôd.

Ένα άρθρο του Χάστινγκς που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Rolling Stone» και στο οποίο ο επικεφαλής των ΝΑΤΟϊκών δυνάµεων στο Αφγανιστάν, ΜακΚρίσταλ, έκανε επικριτικά σχόλια κατά του Μπαράκ Ομπάμα και της ομάδας του, τον οδήγησε στην αποπομπή του.
Κλείσιμο

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να απαλλάξει τον ΜακΚρίσταλ από τα καθήκοντα του τον Ιούνιο του 2010. Η βιογραφία του Στάνλεϊ ΜακΚρίσταλ περιγράφεται ως μία «άγρια και τρομακτική ιστορία μέσα στη δίνη του πολέμου στο Αφγανιστάν». Την παραγωγή της ταινίας φέρεται να αναλαμβάνει η εταιρία του Μπραντ Πιτ «Plan B» σε συνεργασία με τις εταιρίες «New Regency» και «RatPac Entertainment».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης