Τζορτζ Κλούνεϊ-Σάντρα Μπούλοκ: Στα σκαριά η νέα συνεργασία τους!

Τζορτζ Κλούνεϊ-Σάντρα Μπούλοκ: Στα σκαριά η νέα συνεργασία τους!

Μετά τη διαστημική περιπέτεια του Αλφόνσο Κουαρόν «Gravity» οι δύο χολιγουντινοί σταρ ενδέχεται να βρεθούν και πάλι μαζί στα κινηματογραφικά πλατό, αυτή τη φορά στα γυρίσματα της πολιτικής κωμωδία «Our Brand is Crisis».

Τζορτζ Κλούνεϊ-Σάντρα Μπούλοκ: Στα σκαριά η νέα συνεργασία τους!
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Σάντρα Μπούλοκ έχουν μία από τις πιο δυνατές φιλίες του Χόλιγουντ ενώ μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η διαστημική περιπέτεια του Μεξικανού σκηνοθέτη Αλφόνσο Κουαρόν- η ταινία βρέθηκε στην κορυφή του αμερικανικού box office- θεωρούνται ένα από τα «καυτά» κινηματογραφικά ζευγάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο χολιγουντιανοί σταρ συζητούν για μία νέα συνεργασία, στη πολιτική κωμωδία με τίτλο «Our Brand is Crisis». Παραγωγός της ταινίας είναι ο Κλούνεϊ που δεν σκοπεύει να εμφανιστεί σε αυτή και όπως όλα δείχνουν βρήκε την πρωταγωνίστρια του, στο πρόσωπο της καλής του φίλης, Μπούλοκ. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ του  Rachel Boynton's (2005) και ασχολείται με τον ρόλο της αμερικανικής εταιρείας συμβούλων Greenberg Carville Shrum που καθόρισε με την προωθητική στρατηγική της το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της Βολιβίας το 2002.

Κλείσιμο
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγους μήνες πριν, η Σάντρα Μπούλοκ είχε αναφερθεί στην μακρόχρονη φιλία της με τον Κλούνεϊ: «Γνωριζόμαστε με τον George πάνω από είκοσι χρόνια. Τον ξέρω από τότε που τελειώσαμε το πανεπιστήμιο. Ο George είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που ήξερα. Η μόνη ίσως διαφορά που έχει είναι τα μαλλιά του. Έχει σαφώς λιγότερα μαλλιά το οποίο εγώ προσωπικά το εκτιμώ. Εκμεταλλεύεται όλα τα οφέλη που του έχει προσφέρει η ευλογημένη του ζωή για να κάνει εξαιρετικά πράγματα και να βοηθήσει κόσμο. Ο George είναι καλός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανη που τον ξέρω τόσο καιρό και τον είδα να εξελίσσεται σε αυτό τον ωραίο άντρα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης