Οκτώ γυναίκες στον Κήπο του Μεγάρου

Οκτώ γυναίκες στον Κήπο του Μεγάρου

Η Μαρίνα Σάττι λειτουργεί ως μαγνήτης για μια ιδιαίτερη συναυλία με βασικό εκφραστικό όχημα τις φωνές ενός γυναικείου συνόλου. Οι Αθηναίοι και Αθηναίες που θα επιλέξουν την Τετάρτη να βρεθούν καθισμένοι/ες στο γρασίδι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ξεχωριστές …Fonέs

Οκτώ γυναίκες στον Κήπο του Μεγάρου
Ούτε μία, ούτε δύο αλλά οκτώ γυναικείες φωνές! Και μεταξύ αυτών, η φωνή της Μαρίνα Σάττι! Οκτώ γυναικείες φωνές σε μια καλοκαιρινή συναυλία στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στις 21:00).

Κλείσιμο


Διαβάζουμε σχετικά στο site του Μεγάρου: «Οκτώ γυναικείες φωνές “σολάρουν” και συνεργάζονται πάνω σε αγαπημένες μελωδίες ή βάζουν στο παιχνίδι τα κρουστά, το μπάσο και τα πνευστά, κάνοντας τη συναυλία τους αληθινή γιορτή. Παραδοσιακή μουσική από τις πέντε ηπείρους, experimental ήχοι, ο ίδιος ο χτύπος της καρδιάς της μουσικής ζωντανεύουν από αυτές τις 8 γυναίκες». 

Τις “fonέs” απαρτίζουν τα κορίτσια: Ειρήνη Αραμπατζή, Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη, Άννη Ντουμούζη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου, Βιργινία Φραγκούλατζη και Μαρίνα Σάττι. 

Τις γυναίκες συνοδεύουν: ο Άγγελος Πολυχρόνου στα κρουστά, ο Χάρης Χαραλάμπους στο μπάσο, ο Σπύρος Νίκας στο σαξόφωνο, ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος στο τρομπόνι και ο Μενέλαος Μωραΐτης στην τούμπα. 

Τη βραδιά ανοίγουν οι Jusu Foli & Senegal Rhythm, ευφάνταστοι μουσικοί από τη Σενεγάλη, που πρεσβεύουν ότι όλα είναι ρυθμός και μουσική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης