Μπαρόκ ποπ στο Γκάζι

Μπαρόκ ποπ στο Γκάζι

Ο Rufus Wainwright έρχεται στο Gazarte για δύο μοναδικές εμφανίσεις

Μπαρόκ ποπ στο Γκάζι
Ο βασιλιάς του μπαρόκ ποπ, ο χαρισματικός τραγουδοποιός και performer Rufus Wainwright, χτίζει σε κάθε live του μια μοναδική επικοινωνία με το το κοινό με όχημα την αφηγηματική του ερμηνεία. 

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο καλλιτέχνη, έναν άνθρωπο που βιώνει τα πάθη του μέσα από τη ζωή και την τέχνη του. Αυτός o αινιγματικός Αμερικάνος και ιδιοσυγκρασιακός χαρακτήρας θα  ξεδιπλώσει στο Gazarte ένα κομμάτι από τον παράξενο κόσμο του που έχει χώρο για όλα: στοιχεία από rock, pop, jazz, opera και καμπαρέ ακούσματα, ιστορίες και συναισθήματα, αλήθειες και ψέματα και ανάμεσα σε όλα αυτά, μια θέση για κάθε έναν από εμάς, πέρα από ταμπέλες και όρια.

Κλείσιμο


Ο Rufus McGarrigle Wainwright, γεννημένος στις 22 Ιουλίου του 1973, είναι Αμερικανός -Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει καταγράψει συνολικά επτά άλμπουμ πρωτότυπης μουσικής και πολυάριθμα κομμάτια σε συλλογές και κινηματογραφικές ταινίες. Επίσης έχει γράψει μια κλασική όπερα και έχει μελοποιήσει σονέτα του Σαίξπηρ για ένα θεατρικό έργο του Robert Wilson. Ο Wainwright είναι ομοφυλόφιλος, και σε μία συνέντευξή του εκμυστηρεύτηκε ότι ποτέ δεν μίλησε ξεκάθαρα γι' αυτό με τους γονείς του, καθώς εκείνοι δεν ήταν σε θέση να το διαχειριστούν.



Ο ιδιαίτερος αυτός καλλιτέχνης έρχεται για πρώτη φορά στο Gazarte και βάζει ως στόχο να αγγίξει στις ψυχές των παρευρισκομένων, και μέσα από τις ιστορίες του να αντιστοιχίσει τα συναισθήματα και τις ιδιαίτερες εμπειρίες του με όλους εμάς. Την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 22:00 αναμένεται να δώσει το ρεσιτάλ του. 

Info
Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ημέρες και ώρες: 2-3 Ιουνίου στις 22.00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης