Η καντίνα βρήκε στέγη

Η καντίνα βρήκε στέγη

To Food Truck απέκτησε σταθερή βάση στο Χαλάνδρι, από όπου θα σερβίρει πια τους νόστιμους γκιουζλεμέδες του

Η καντίνα βρήκε στέγη
Παλιότερα ψάχναμε σε όλη την Αθήνα για να τον εντοπίσουμε. Όταν δεν «τριγυρνούσε» στα αστυνομικά τμήματα, ο Γιώργος Γληνός έφτιαχνε νόστιμο βρώμικο σε διάφορα σημεία της πόλης και νιώθαμε τυχεροί όταν κατά τύχη τον πετυχαίναμε στη γειτονιά μας ή έξω από το αγαπημένο μας μπαρ. Εδώ και λίγο καιρό μπορεί να μην νιώθουμε πια τη χαρά του... τυχαίου, αλλά ξέρουμε ακριβώς που θα βρούμε τις αγαπημένες γεύσεις, όποτε ακριβώς τις επιθυμούμε.

To Food Truck πρόσθεσε το Concpet Store στην ονομασία του και έδεσε άγκυρα στη Σωκράτους στο Χαλάνδρι, ακριβώς απέναντι από το ταχυδρομείο. Οι γκιουζλεμέδες του Γληνού έγιναν περιζήτητοι στην πόλη ενώ εκείνος τους δοκίμασε πρώτη φορά σε ένα ταξίδι του στην Τουρκία και τώρα πια στο Χαλάνδρι μπορείς να τους δοκιμάσεις με πικάντικα ρεβίθια δίπλα σε πατατοσαλάτα, παστουρμά αλλά και μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά.

Κλείσιμο
Με σύνθημα “Don't let the good things pass you by”, η μη κινητή εκδοχή του Food Truck είναι πάντα ανοιχτή σε πειραματισμούς - οι φανατικοί επισκέπτες του ωστόσο δεν αποχωρίζονται ποτέ τον γκιουζλεμέ, με τη βαρελίσια φέτα και τα χορταρικά. Και για τους πιο απαιτητικούς κάθε βράδυ σερβίρεται μεξικάνικη σοκολάτα με κακάο από ζαπατίστικους συνεταιρισμούς, τζίντζερ, τσίλι και κανέλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης