Μια στιγμή φως... στον Πειραιά

Μια στιγμή φως... στον Πειραιά

Η αγαπημένη Μαρίζα Ρίζου έρχεται στο Passport στις 9 και 16 Μαΐου με τραγούδια που αγγίζουν την ψυχή της

Μια στιγμή φως... στον Πειραιά
Μπορεί να τη γνωρίσαμε μέσα από την «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» αλλά πολύ γρήγορα τη λατρέψαμε για τις δικές της μουσικές δημιουργίες. Η Μαρίζα Ρίζου
είναι από τις φωτεινές περιπτώσεις της ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι ένα κορίτσι που αγαπάει την καλή μουσική, που έχει υπέροχη φωνή, που λατρεύει την Αθήνα και που όταν ανεβαίνει στη σκηνή σε κερδίζει μέσα στα πέντε πρώτα λεπτά.

Κλείσιμο
Αυτό έγινε στις πρώτες της συναυλίες, αυτό έγινε όταν έπαιξε πριν λίγα χρόνια στο Gazarte και ο κόσμος γέμισε τον χώρο, αυτό έγινε και φέτος τον χειμώνα που παρουσίαζε την παράσταση «Μια στιγμή στο φως» κάθε Παρασκευή στον Σταυρό του Νότου. Ο κόσμος την ακολουθούσε στις μουσικές επιλογές, στα δικά της τραγούδια, στις διασκευές που επέλεξε και κυρίως στο κέφι και την ζωντάνια.



Το ίδιο πάθος θα μεταδώσει και στους φίλους της που θα φτάσουν στο Passport στις 9 και 16 Μαΐου για να δουν τη φετινή της παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη. Για δύο μόνο Σάββατα, η Μαρίζα μαζί με τον Κώστα Πατσιώτη στο κοντραμπάσο, τον Γιώργο Κωστελέτο στα τύμπανα, τον Βαγγέλη Κατσαρέλη στην τρομπέτα, τον Γιώτο Ζαρέα στο τρομπόνι, τον Μάρκο Χαιδεμένο στο πιάνο και τον Δημήτρη Σιάμπο στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις θα βρεθούν στο αγαπημένο στέκι του Πειραιά και για να χαρίσουν ακόμα λίγες στιγμές φωτός.

Η νεαρή τραγουδοποιός δηλώνει ακόμα αγοροκόριτσο και διαλέγει να πει τραγούδια που αγγίζουν την ψυχή της. Κάπως έτσι κατέληξε και στον τίτλο της παράστασης «Μια στιγμή στο φως» όταν συνειδητοποίησε ότι τα περισσότερα κομμάτια που ήθελε να ερμηνεύσει φέτος είχαν τη λέξη φως στους στίχους τους. Από τη «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά που διασκεύασε και ερμήνευσε με τόση επιτυχία η Μαρίζα μας καθήλωσε με το «Πόσο Λυπάμαι» αλλά κατέκτησε τα ραδιόφωνα της πόλης με το «Μια Άλλη Ευτυχία». Ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 2013 το πιο «Γλυκό Πρωί» και μας απέδειξε ότι η αισιοδοξία είναι μεταδοτική και πριν λίγους μήνες ερμήνευσε το «Πετάω» του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου παρέα με τον Πάνο Μουζουράκη. Όλα αυτά μαζί με κομμάτια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία θα ακούσουμε στο Passport κι αν πετύχουμε την Μαρίζα σε κέφια μπορεί να μας μαρτυρήσει και κάτι από τον δεύτερο προσωπικό της δίσκο που ετοιμάζει αυτή την περίοδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης