Τελικά, πόσα λεφτά χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ;

Τελικά, πόσα λεφτά χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ;

Η εύκολη απάντηση είναι «πολλά». Ποιο θα μπορούσε να είναι όμως το ακριβές ποσό;

Τελικά, πόσα λεφτά χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ;
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα σχετικά με την αγαπημένη σειρά «Φιλαράκια»
. Πόσο πολύ «φέσωσε» ο Τζόι
Κλείσιμο
τον Τσάντλερ
όσο ήταν συγκάτοικοι; Η ερώτηση τέθηκε στο site του Reddit και ένας χρήστης ονόματι
ASmileThatKills ανέλαβε το δύσκολο έργο να υπολογίσει το συγκεκριμένο ποσό.

Ξεκινάμε με δύο φωτογραφήσεις του Τζόι που πλήρωσε ο Τσάντλερ, κόστους 500 δολαρίων έκαστη, άρα 1.000 δολάρια σύνολο. Κατά μέσο όρο, τα μαθήματα υποκριτικής, χορού και ορθοφωνίας στοίχισαν 1.000. Άρα προς το παρόν είμαστε στα τέσσερα χιλιάρικα.



Έπειτα έχουμε την κάλυψη του ενοικίου, των λογαριασμών και του φαγητού για τρία χρόνια. Οι δύο φίλοι ζουν σε ένα ευρύχωρο τριάρι σε μία καλή περιοχή του Μανχάταν, επομένως το ενοίκιο εκτιμάται σε 3.500 δολάρια (σε τιμές του 1997). Το μερίδιο του Τζόι ανέρχεται σε 1.750 δολάρια. Για την τριετία το ποσό μόνο για το ενοίκιο ανέρχεται σε 63.000 δολάρια (ο ερευνητής μας εδώ μπερδεύτηκε και υπολόγισε το μερίδιο σε 1.250 δολάρια και το συνολικό ποσό σε 45.000).



Πάμε τώρα στους λογαριασμούς (ρεύμα, κοινόχρηστα κτλ.). Ανά έτος υπολογίζονται συνολικά σε 1.000 δολάρια (προφανώς οι ΗΠΑ είναι φθηνότερες από την Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα…), άρα το μερίδιο του Τζόι στα τρία χρόνια ανέρχεται σε 1.500 δολάρια. Ας προσθέσουμε το τηλέφωνο και την καλωδιακή. Περίπου 70 δολάρια και για τους δύο, άρα το σύνολο για τον καθένα επί 36 μήνες ίσον 1.260 δολάρια.

Και τώρα τα δύσκολα… Ο Τζόι είναι από τους τύπους που συμφέρει περισσότερο να τους ντύνεις, παρά να τους ταΐζεις - θυμάσαι που έφαγε κοτζάμ γαλοπούλα μόνος του την Ημέρα των Ευχαριστιών; Ο ASmileThatKills υπολόγισε ότι το εβδομαδιαίο κόστος του Τζόι για σούπερ-μάρκετ ανερχόταν σε 100 δολάρια και προσέθεσε 100 δολάρια ανά εβδομάδα για πίτσες, καφέ και γενικά φαΐ από έξω, συν 50 δολάρια ανά εβδομάδα για τα ραντεβού του (είχε και μεγάλη πέραση, ο αφιλότιμος). Σούμα: 39.000 δολάρια.



Σε αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε και 5.500 δολάρια. Τόσα χρειάστηκε ο Τσάντλερ για να αγοράσει πάλι έπιπλα για το σπίτι, όταν τους το είχαν ξαφρίσει εξαιτίας του Τζόι (κλειδώθηκε στο σύνθετο που ήθελε να πουλήσει και ο υποψήφιος πελάτης το εκμεταλλεύτηκε αφήνοντας πίσω του μόνο τη μοκέτα). Το σύνολο όλων αυτών μαζί; 114.260 δολάρια ή περίπου 100.230 ευρώ. Και αυτό βέβαια είναι μία συντηρητική εκτίμηση, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος τροφής για την πάπια και το κοτόπουλο…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης