Έτσι τελειώνει ένας κύκλος φημών σχετικά με το μέλλον του Φέτελ, κάποια ευφάνταστα δημοσιεύματα τον έφερναν στη Mercedes. Η συμφωνία ανακοινώθηκε μια μέρα μετά τις δηλώσεις του Φέτελ ότι δεν περιμένει σύντομα νέα γι΄ αυτό το θέμα. Η Ferrari ανακοίνωσε μόλις προχτές την ανανέωση του συμβολαίου του Ράικονεν για το 2018.
Ο Φέτελ υπέγραψε για 3 χρόνια έτσι θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Ferrari έως και το 2020.
Ο Φέτελ ξεκίνησε να αγωνίζεται για λογαριασμό της Ferrari το 2015 και από τότε έχει πάρει 7 νίκες, ενώ έχει ανέβει στο βάθρο και άλλες 21 φορές. Φέτος προηγείται στο πρωτάθλημα οδηγών με 14 βαθμούς διαφορά έναντι του Χάμιλτον ενώ απομένουν 225 βαθμοί να μοιραστούν σε 9 αγώνες. Η Ferrari το 2018 θα αγωνιστεί με τους ίδιους οδηγούς για 4η συνεχή χρονιά.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.