O αντίπαλος του Abarth 500 από την Opel!

O αντίπαλος του Abarth 500 από την Opel!

Το Rocks δεν θα είναι το μόνο νέο μέλος της οικογένειας «Adam» που θα επιδεικνύεται στο περίπτερο της Opel στο 84ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

O αντίπαλος του Abarth 500 από την Opel!
Η μάρκα από το Ρούσελχαϊμ παρουσιάζει και τη μίνι ρουκέτα που ακούει στο όνομα Adam S! Εφοδιάζεται με 1400άρη υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 150 PS, που αποτελεί εξελιγμένη έκδοση του 1.4 lt Turbo ECOTEC.

Ή καλύτερα, αρκετά εξελιγμένη αφού προσφέρει αυξημένη κατά 50% ισχύ και 70% ροπή (!), που ορίζεται στα 22.4 kgm. Πρόκειται για μονάδα που εναρμονίζεται ήδη με τις προδιαγραφές Euro6. Συνεργάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ενώ η τελική ταχύτητα του Adam S ορίζεται στα 220 km/h.

Κλείσιμο
Η ένεση ισχύος απαιτεί και αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς του οχήματος, που όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Γερμανοί, είναι μεν σε πρωτότυπη μορφή αλλά αυτή είναι πολύ κοντά στην τελική εικόνα του μοντέλου παραγωγής. Έτσι η Opel έχει «φορέσει» στο Adam S πιο σπορ ανάρτηση, ειδικά ρυθμισμένη για το σασί του μικρού μοντέλου της γερμανικής μάρκας  και σύστημα πέδησης OPC. 


Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης