Χάμιλτον: Θα κερδίσει όλους τους αγώνες ο Φέτελ!

Χάμιλτον: Θα κερδίσει όλους τους αγώνες ο Φέτελ!

Ο Βρετανός πρωταθλητής είναι απογοητευμένος από την εξέλιξη της Mercedes W04 και θεωρεί πως είναι πολύ πιθανό ο Φέτελ να κερδίσει στους 4 εναπομείναντες αγώνες σε Ινδία (27/10), Άμπου Ντάμπι (3/11), ΗΠΑ (17/11) και Βραζιλία (24/11).

Χάμιλτον: Θα κερδίσει όλους τους αγώνες ο Φέτελ!
Ο τελευταίος αγώνας στην Ιαπωνία ήταν εξαιρετικά δύσκολος για το Χάμιλτον. Ο Βρετανός στην εκκίνηση ακούμπησε με το Φέτελ, κλάταρε το ελαστικό του και εγκατέλειψε. Εκκινούσε 3ος καθότι στους τελευταίους αγώνες η Mercedes δεν είναι πλέον το ταχύτερο μονοθέσιο όπως πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα.

Κλείσιμο
Μιλώντας σχετικά ο Χάμιλτον αποκάλυψε προβληματισμένος: «Δεν πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω άλλο αγώνα φέτος. Έχουμε σταματήσει την εξέλιξη του μονοθεσίου και οι Red Bull έχουν μεγάλη διαφορά από εμάς. Οπότε δεν μπορούμε, να κερδίσουμε μπορούμε όμως να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς ανεβαίνοντας στο βάθρο. Αν ο Φέτελ δεν αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας θα κερδίσει όλους τους αγώνες. Κάνει περίπατο αυτή τη στιγμή. Οι Lotus έχουν βελτιωθεί αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να βρεθούμε στο βάθρο. Νιώθω ότι χρωστάω κάτι στην ομάδα που κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν κυλούν υπέρ μας. Ελπίζω να εξαντληθεί φέτος η κακοτυχία μας και να είμαστε πιο τυχεροί του χρόνου. Αυτό θα ήταν φανταστικό».

Στους κόλπους της Mercedes αυτό τον καιρό εξελίσσεται ένα θρίλερ όσον αφορά την παραμονή του Ρος Μπρον στη θέση του αγωνιστικού διευθυντή. Ο Βρετανός μηχανικός φέρεται να εξετάζει την συνεργασία του με τη McLaren δεδομένης της επιστροφής της Honda στη F1 το 2015, που θα δίνει κινητήρες στα μονοθέσια της McLaren αλλά και την αποχώρησή του από τη F1.
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκι Λάουντα ξεκαθάρισε πως η Mercedes επιθυμεί την παραμονή του Ρος Μπρον και εξαρτάται από τον ίδιο τι θέλει να κάνει.



Ο Νίκο Ρόσμπεργκ (φωτ. από Σουζούκα, ακολουθούν Χούλκενμπεργκ, Μάσα) έδωσε στη Mercedes τους 4 βαθμούς της 8ης θέσης στην Ιαπωνία. Η Ferrari με τους 13 βαθμούς τον Αλόνσο Μάσα απέκτησε προβάδισμα 10 βαθμών στη μάχη για τη 2η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης