Η νέα ευρεσιτεχνία της Ford

Η νέα ευρεσιτεχνία της Ford

Η εταιρεία κατέθεσε στο USPTO την ευρεσιτεχνία που πριν μερικούς μήνες είδαμε για πρώτη φορά σε σκίτσα.

240516110851_Ford-F-150-Lightning-2-768x432
Πριν από το κλείσιμο του 2023, μιλούσαμε για το car cinema και αν τείνει να γίνει νέα μόδα στα ηλεκτρικά pickup. Η Ford ήταν η τελευταία που είχε σχετικές ιδέες και σχεδίασε μία πατέντα, όπου μία πτυσσόμενη οθόνη προτζέκτορα βρίσκεται εντός του ηλεκτρικού F-150 Lightning.

Η ιστορική εταιρεία του Χένρι Φορντ φέρεται να έχει καταθέσει την ευρεσιτεχνία στο United States Patent and Trademark Office (USPTO), με τα τελευταία σχέδια να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Η μεγάλη, πτυσσόμενη οθόνη βρίσκεται σε αποθηκευτική θήκη στο πίσω μέρος του frunk, από όπου βγαίνει και τοποθετείται κάθετα. Ταυτόχρονα, ο μικρός προτζέκτορας μοιάζει να έχει τοποθετηθεί κάτω από τη γρίλια.



Έ
να σύστημα που έχουμε ξαναδεί σε ηλεκτρικό pickup και συγκεκριμένα στο Rivian R1T. Μόνο που εκεί, η πτυσσόμενη οθόνη βρίσκεται στο gear tunnel και είναι σχεδόν διπλάσια σε ίντσες από αυτήν της Ford. Η οποία μοιάζει να είναι λιγότερο από 40 ιντσών.

Επειδή η Ford καταθέτει διάφορες ευρεσιτεχνίες για το F-150 Lightning, δεν σημαίνει αυτόματα πως θα δούμε αυτόν τον καινοτόμο τύπο εξοπλισμού στο μοντέλο παραγωγής. Πιθανότατα, να μη βγει στην αγορά ποτέ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης