Πιο δυνατό από το Golf GTI το κορυφαίο 308;

Πιο δυνατό από το Golf GTI το κορυφαίο 308;

Η Peugeot στηρίζει πολλά στη νέα γενιά του μικρομεσαίου της μοντέλου, προσδοκώντας στην κατηγορία σημαντικό μερίδιο που θα μετατραπεί σε εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της.

Δυνατά νύχια με μανό σκόρδου!
Πιο δυνατό από το Golf GTI το κορυφαίο 308;
Σταδιακά μέχρι το τέλος του έτους το νέο 308 θα αρχίσει να κυκλοφορεί στις χώρες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα.

Η γκάμα των – διαθέσιμων κατά το λανσάρισμα του μοντέλου – κινητήρων είναι γνωστή, όμως φαίνεται ότι λείπουν ορισμένα… κομμάτια του παζλ. Και αυτό διότι η Peugeot διαθέτει σύγχρονα σύνολα που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει για το 308. Ένα εξ αυτών είναι ο τρικύλινδρος 1.2 e-THP. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος (με 110 PS και 5άρι μηχανικό κιβώτιο και με 130 PS και 6τάχυτο χειροκίνητο), ενώ συνδυάζεται και με σύστημα start/stop.

Κλείσιμο
Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι το 308 1.2 e-THP θα αρχίσει να πωλείται το πρώτο τρίμηνο του 2014, σχεδόν παράλληλα με την έναρξη πωλήσεων του station wagon. Περιμένουμε επίσης την πιο πράσινη έκδοση diesel, τεχνολογίας e-HDi με εκπομπές ρύπων μόλις 85 g. CO2 ανά km.

Τελευταία χρονικά αποκάλυψη, αλλά με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, θα είναι αυτή του 308 GTi. Όπως «ακούσαμε», οι Γάλλοι στοχεύουν ψηλά και συγκεκριμένα το Golf GTI. Θέλουν να το ξεπεράσουν, όχι βέβαια σε ποιότητα κατασκευής, αλλά σε επιδόσεις.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης