Προοίμιο των δύσκολων εκλείψεων ο Αύγουστος
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Προοίμιο των δύσκολων εκλείψεων ο Αύγουστος

Μπορεί ο φετινός Αύγουστος να ξεκινά καλά, όμως όσο προχωράμε στον μήνα το κλίμα αναμένεται να γίνει εύφλεκτο, λόγω και των δύσκολων όψεων του Άρη που θα κορυφωθούν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, ενώ αρχίζουν και ενεργοποιούνται οι πολύ δυσμενείς και πολεμικές εκλείψεις του Σεπτεμβρίου

Την 1/8 ωστόσο κορυφώνονται δυο ωραίες όψεις. Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και είναι εποικοδομητικό για τη ζωή μας, ενώ βιώνουμε αίσθημα καταξίωσης. Η δημιουργικότητά μας παίρνει μορφή. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αυτές τις μέρες ωραίες ερωτικές εκπλήξεις και απρόσμενα έσοδα, ενώ υπάρχουν θετικές εξελίξεις και πρόοδος σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σταδιακά το κλίμα αρχίζει και δυσχεραίνει, με τις δύσκολες όψεις του Ερμή που κορυφώνονται στις 6/8 και 7/8 να φέρνουν εκείνες τις μέρες αρκετά επικοινωνιακά εμπόδια, το ίδιο και στις μετακινήσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται επίσης σε ψέματα, αυταπάτες, παρεξηγήσεις, σκληρά λόγια και κριτικές. Αρκετές ψευδείς πληροφορίες και ειδήσεις.

Κλείσιμο
Επίσης στις 7/8 η Αφροδίτη σχηματίζει δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη, η οποία εκείνες τις μέρες προκαλεί διχόνοια στις σχέσεις, αναδεικνύει τις διαφορές μας με πολλούς ανθρώπους, γι' αυτό υπάρχουν εντάσεις. Προσοχή στον εγωισμό, καθώς μπορεί να καταστρέψει δεσμούς και συνεργασίες. Άγχη κι απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά.

Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα στις 10/8 έρχεται να βάλει στη θέση τους ορισμένα πράγματα και είναι καλές μέρες για τακτοποίηση γραφειοκρατικών, επαγγελματικών ή άλλων ζητημάτων. Μας φέρνει δε σε επαφή με ανθρώπους με επιρροή. Βαθαίνει η σκέψη, ενώ η επικοινωνία γίνεται πιο ουσιαστική.

Η Αφροδίτη συνεχίζει το σερί των δυσαρμονικών όψεών της, γι' αυτό το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου χαρακτηρίζεται από δυσκολίες και δοκιμασίες στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 13/8 δοκιμάζει δεσμούς και συνεργασίες, ενώ “στεγνώνει” τη ροή του χρήματος. Αισθήματα δυσαρέσκειας και μοναξιάς. Η επίσης δύσκολη όψη της με τον Ποσειδώνα στις 14/8 φέρνει απογοητεύσεις κι εξαπατήσεις στις σχέσεις, αν και πολλοί μπορεί να ερωτεύονται, όμως χρειάζεται προσοχή γιατί τα πράγματα για πολλούς δεν είναι όπως φαίνονται. Πιθανές και οικονομικές εξαπατήσεις.

Ο Άρης απ' τον Τοξότη από τις 2/8 έως τις 27/9 αναμένεται να αυξήσει τον φανατισμό και τις πολιτικές, θρησκευτικές και ιδεολογικές συγκρούσεις, ενώ έντονο πρόβλημα αναμένεται να εμφανιστεί και πάλι στο θέμα των μεταναστών/προσφύγων και των συνόρων.


Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network