Tα μπουγέλα του κ. Παυλόπουλου
kasimatis_aleksandros

Αλέξανδρος Κασιμάτης

Tα μπουγέλα του κ. Παυλόπουλου

Tα μπουγέλα των εργαζόμενων της ΕΛΒΟ στον Π. Παυλόπουλο είναι μια πράξη που πρέπει να καταδικαστεί από όλους. Είναι μια επικίνδυνη ενέργεια που απειλεί να μετατρέψει την κοινωνία σε ζούγκλα.

Ωστόσο αυτές οι αποτρόπαιες και επικίνδυνες για τη  δημοκρατία πράξεις, είναι ο λογαριασμός που καλούνται να πληρώσουν όλοι οι πολιτικοί, όπως ο κ. Παυλόπουλος, που συστηματικά στρογγυλεύουν πράγματα  και καταστάσεις,  συνήθως από την ασφάλεια που προσφέρουν τα τηλεοπτικά στούντιο.  Υπόσχονται, γλυκαίνουν το πικρό χάπι, παραπλανούν για τις δυσκολίες και σπρώχνουν κάτω από το χαλί τις ακαθαρσίες όταν δεν τους βλέπει κανείς. Κάποια στιγμή η αλήθεια που συγκάλυψαν, έπνιξαν, στρέβλωσαν βγαίνει στην επιφάνεια. Κι αν έχεις την ατυχία να περνούν μπροστά σου αυτοί που τόσο καιρό τους χάιδευες τα αυτιά και είναι η στιγμή που μόλις έχουν πάρει το λογαριασμό στα χέρια…

Ο κ. Παυλόπουλος κρίθηκε πολιτικά  όταν άφησε  την Αθήνα να καίγεται για τρείς ημέρες. Η δεύτερη φορά που θα κριθεί είναι όταν οι θεματοφύλακες του Καραμανλισμού  επιτρέψουν να βγει στη δημοσιότητα πόσοι προσλήφθηκαν στο Δημόσιο επί υπουργίας του.

Κλείσιμο
Το ζήτημα είναι ότι η χώρα χρεοκόπησε και ακόμη υπάρχουν πολιτικοί που προσπαθούν με φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα να ωραιοποιήσουν την κατάσταση, να καλλιεργήσουν ψεύτικες ελπίδες.  Κρύβονται από την αλήθεια, από τα γεγονότα. Δεν μιλούν με ειλικρίνεια. Προσπαθούν να καλλιεργήσουν ψεύτικες  ελπίδες. Δείτε τι συνέβη με το ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης. Κάποιοι είδαν  στη μείωση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο τη νέα μάχη του Μαξίμου με την Τρόικα μετά το ΦΠΑ στην εστίαση. Εσπευσε να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα  ο Γ. Στουρνάρας διαψεύδοντας κατηγορηματικά . Κατά κύματα ακολούθησαν οι επιθέσεις κατά του υπουργού Οικονομίας, κυρίως από βουλευτές της ΝΔ. Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει ότι αυτά που λέει ο Στουρνάρας δεν είναι ευχάριστα, αλλά είναι αλήθεια. Οι λογικοί πολίτες δεν   ικανοποιούνται, αλλά αναγνωρίζουν και σέβονται το γεγονός ότι λέει αλήθεια.

Πόσοι λένε στην κυβέρνηση σήμερα λένε την αλήθεια; Ο Κ. Μητσοτάκης  για την κινητικότητα και  ο Α. Γεωργιάδης  για τα νοσοκομεία. Πόσοι στην αντιπολίτευση λένε σήμερα την αλήθεια;  Ο  Α. Τσίπρας δηλώνει διάφορα που νομίζω ότι δεν τα πιστεύει  ούτε ο ίδιος και όταν μίλησε με θάρρος και ειλικρίνεια  για βλαχοδημάρχους χρειάστηκε μετά να κάνει  διευκρινίσεις, να δώσει εξηγήσεις κλπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα